Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Az normális, ha a netes...

Az normális, ha a netes barátnőm nem szeretne velem hívásozni, csak írni?

Figyelt kérdés
Nagyon félénk típus és nehezen tudtam rávenni, hogy legyen hívás is, de most már egy hete annak hogy nem tudom rávenni mert azt mondja neki elég az írás, hívásozni nem akar. Még nem találkoztunk élőben, kb. mostra terveztük a talit, de a vírus miatt el kellett halasztanunk, szval még egy jódarabig csak az internet fog összekötni minket.
2020. márc. 30. 06:48
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/74 A kérdező kommentje:

Annak, hogy ő jön be semmi köze a korhoz, de még a kinézethez se sok. Egyszerűen a sok lány közül ő tudott megfogni, a személyiségével. Rengeteg r**ancot ismerek a korsztályomból, egyiktől se akarnék semmit. És nem is azért kezdtem el vele írogatni hogy kapcsolat, csak volt egy közös témánk amiről nagyon sokat tudtunk írni. Aztán idővel elkeztünk írni minden másról is, és nagyon sok közös dolog került elő még, amit szeretünk. Nem fogom őket sorolni, az ilyen rosszindulatú férgek úgyse értik, meg mint a kedves 44-es válaszoló. Aki a másikat elíteli, csak mert nem az ő kigondolt szabályai szerint él.. ez inkább undorító. Most megint csak az ismerettségi körömet tudom felhozni, ahány jól működő kapcsolatot ismerek, ott mindegyiknél van legalább 5-10 év korkülönbség. És igen, olyat is ismerek hogy a csaj 15 éves volt a fiú pedig 23. De ennek már 8 éve, és még mindig együtt vannak. Most ezzel nem azt mondom, hogy ez a minta, ezt kell követni, hanem csak azt hogy k*rv*ra nem korfüggő az, kibe szeretünk bele, ahogy az sem, kivel lesz jól működő egy kapcsolat. Ha valaki szerint attól, hogy a párok körülbelül egykorúak, az nézzen szét a nagyvilágban, mert szerintem eddig dobozban élt.

"A másik, hogy inkább a saját korosztályodban keresgélj, egyrészt mert (mint itt is láthatod) ultra gáz rámenni a tinikre, másrészt ha kívülről nézed, te mit gondolnál a korodbeli haverodról, aki ugyanebben lenne?"

Én komolyan nem tudom, miért kéne gáznak tartanom.. Csak mert egy része az embereknek elíteli? Nem izgat. Melegeket is undorítónak tartják sokan és elítélik, de szerinted mennyire érdekli őket? De most komolyan, azért hagyjam a csajt akit szeretek, és azért keressek a saját korosztályomból mást, mert gáznak tartja pár ember? :D Na persze... Egyébként ahogy mondtam, egyáltalán nem arról van szó, hogy nem keresgéltem a saját korosztályomból, csak egyszerűen így jött össze ahogy mondod, őt tudott megfogni, őt tudtam megszeretni, ennyi. És ha esetleg úgy döntenék később, hogy nem folytatom tovább vele, akkor annak biztos nem az lesz az oka, hogy mennyien tartják ezt gáznak a kor miatt..

2020. ápr. 1. 13:16
 52/74 A kérdező kommentje:

# 50

Szval a haverod a korosztályából keresett, és mégse jött neki össze? Akkor hogy is van ez? Hány éves? Nem lehet hogy nem a korral volt a baj, hanem egész mással? Komolyan, ti még nem láttatok 20-30 éves r**ancokat, vagy olyan 18 év alatti kapcsolatokat, ahol jól megvannak?

Egyébként hívásoztunk tegnap és ma is fogunk azt mondta. Egyszerűen csak arról van szó, hogy írni jobban szeret, mint hívásban beszélgetni (gondolom mert nagyon az íráshoz szokott hozzá, telefonálni meg nem nagyon szokott hosszabban senkivel). Szval inkabb én voltam az aki túl reagálta a dolgot..

2020. ápr. 1. 13:30
 53/74 anonim ***** válasza:
100%
Rendben de tényleg találkozzatok amint lehet mindenképpen az lesz a döntö
2020. ápr. 1. 13:43
 54/74 anonim ***** válasza:
60%
Nyuszika, a korkülönbség alapvetôen nem lenne nagy, de felfogod, hogy te elvileg felnôtt ember vagy, ô meg egy kislány? Ez az undorító benne. Ja persze, a te korosztályodban mindenki ribi, ugye? Hagyjuk már, szimpláb arról van szó, hogy a korodbelieknek már férfi(asan viselkedô) ember kell, nem egy picsogó szerencsétlen, mint te. A 16 éves lánynak több esze van, mint neked
2020. ápr. 1. 14:47
 55/74 anonim ***** válasza:

16-17 évesek. Amúgy láttam már 20-30 éves ribit, meg tinit is. Hosszú kapcsolatot is láttam nagyobb körkülönbséggel, persze van, ahol működik, de ehhez roppant nagy érettség szükséges mindkét fél részéről. Nem a körkülönbség a gond, mert nekem is volt 7 évvel idősebb pasim, csak akkor én 20 voltam és nem tini. Másrészt a szülőktől az elfogadás is nagyon fontos. Amúgy ritka az, ahol működik, sajnos több az, ami nem. Persze nektek még jól is elsülhet a dolog, (legyen úgy! ), de a mostani jelek szerint nagyon gyerekcipőben jár a dolog, valószínűleg nem véletlenül bizonytalanodtál el.

Kimagyarázni lehet bármit, azt meg te döntöd el, hogy elhiszed vagy sem.

2020. ápr. 1. 14:58
 56/74 anonim ***** válasza:

Nem gonoszsagbol, de majd rajossz, hogy ez semmi nem volt. Persze elobb fel kell majd nonod, mert az irasodbol itelve te is olyan 17 ev koruli szinten vagy.

Szoval akar meg jol is elsulhet.

2020. ápr. 1. 15:06
 57/74 anonim ***** válasza:
Csak az időded pocsékolod ezzel ahelyett,hogy hasznossabban is tölthetnéd...ennyi a lényeg. De ha te csak a magad igazát fújod,akkor hiába akarnak ezren is eszet adni.
2020. ápr. 1. 15:24
 58/74 A kérdező kommentje:

Azon leszek, illetve leszünk. Nyilván ő is inkább szüleitől fél csak, hogy mit mondanak. Sajnos olyan beszűkült látókörűek a szülei is, mint az 54 százalékos megmondó ember, aki csak egy gyámoltalan kislányt lát egy 17 évesben is, aki nem tudja eldönteni mi a jó és mi a rossz..

"Ja persze, a te korosztályodban mindenki ribi, ugye? Hagyjuk már"

Szövegértés úgy látom nem az erősséged. Nem azt mondtam hogy az én korosztályomban mindenki ribi, hanem hogy minden korosztályban vannak ribik, mert ez egyáltalán nem korfüggő. És akit te "lekislányozol", az fejben lehet hogy sokkal értelmesebben gondolkodik, mint egy magát "nagylánynak" tartó huszonéves r**anc. Érted? Te értelmifogyatékos gyökér.. De akkor leírom neked még érthetőbben. A jó kapcsolathoz ami a legfontosabb, az a szeretet és a hűség, ez pedig nem korfüggő, hanem inkabb örökletes dolog. Valaki vagy ilyen beállítottságú, vagy pedig nem. Én azt láttam eddig, hogy aki ribcsi, az már tizenévesen is az volt, és most is az. Akinek meg normális kapcsolata van, az mindig is normális volt.

2020. ápr. 1. 15:34
 59/74 A kérdező kommentje:

"54 százalékos"

**54-est akartam írni

2020. ápr. 1. 15:49
 60/74 anonim ***** válasza:
31%
Kérdezô, te agyi sérült vagy. A kislányt nem rosszból mondtam, hanem TÉNY. Egy felnôtt ember mellett semmi keresnivalója egy épp csak gimis lánynak. Persze az más kérdés, hogy te megrekedtél egy 15 éves szinten. Más veled egykorú már legalább 10 éve nem ott tart, hogy netes barátnô, meg jaj találkozzunk-e... nevetséges. Agyi is és lelki sèrült is vagy, hogy itt tartasz. Én jó messze távol tartanám tôled a kiscsajt. Menj pszichológushoz, mert iszonyatosan félrement az életed, ha itt vagy, hogy egy 16 éves lány nem akar veled “hívásozni”... atya ég.
2020. ápr. 1. 16:04
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!