Holnaptól nem mehetek ki motorozni?
Normálisan kérdeztem akkor normálisan válaszolj!
A privát üzenetes senkinek meg üzenem ne itt legyen nagy a szád. Mennyi kemény legény van az oldalon...
Elvileg nem.
Mondjuk értelmét nem látom, mikor a séta megengedett, csak lehetőleg nagy távolságot tartva olyantól, akivel nem élsz egy háztartásban.
Ehhez képest motoron háztól házig mész egyedül, bukóban, pont semmi a kockázata, hogy elkapd vagy terjeszd ezt a szart.
De elvileg nem megengedett. Nekem nem munka miatt kéne ingáznom autóval 2 hely között, én se tudom hogy oldjam meg. Mindig vegyek valamit egy boltban?
Mert simán azt hazudni nem lehet, hogy boltban voltál, mert elkérik a blokkot.
Egyéni illetve háztartáson belüli sportolás továbbra is megengedett.
A motorozás meg annak számít szerintem
A motorozás nem sport.
Van motorsport, mint ahogyan autósport is, a közúti közlekedés nem ide tartozik.
Elvileg nem. Amúgy olvasd el a rendeletet és van egy rakat kiskapu.
Mondjuk a "Tankolni voltam, itt a blokk biztosúr" kíváncsi lennék mennyire állja meg a helyét ha nem a lakóhelyed közelében lévő akár azonos cég által biztosított töltőállomásra mentél, hanem egy 20km-el arrébb. Az a baj hogy az ilyen apróságokat menet közben tapasztalja ki az ember :/
Utóbbi esetben szerintem simán megbüntethetnek kiskaputól független.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!