Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ha kiteszek egy fényképet...

Ha kiteszek egy fényképet (magamrol pl) es alig likolja vki az égö a facebookon? Jobb, ha ki sem teszek?

Figyelt kérdés

Ismeröseimnek magukrol vagy csaladjukrol ha kitesznek fenykepet több szàz likot kapnak, alatta par kedves komment stb.

Nekem alig likol vki

Most ha kiteszek képet akkor a like szàm az engem leminösit tulajdonkeppen? Szoval több a jelentese mint a fotonak?

2020. márc. 24. 06:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nekem inkább azokról van véleményem, aki mások lájkjait figyeli és számolja. De létezik ennyire unatkozó észlény? Lehet, de biztos nem sokan vannak, akik azt fogják figyelni, hogy kispista képe hány embernek tetszik? Aki ezen lovagol, meg is érdemli, hogy jobb szórakozása ne legyen.

Engem baromira nem érdekel, hányan lájkolják a képeim és az sem, ki mit gondol rola.

2020. márc. 24. 13:22
 12/12 A kérdező kommentje:

Az exem nemhogy csak nezte a like szàmot hanem konkretan azt is figyelte kik likoljàk a képem.

Vagy ha adok veszek oldalom is irogatok egy eladonak az is adatlapomra kivancsi mert szabalypsan kerdeznek a sulimrol. Aminek semmi köze pedig egy szimpla vasarlashoz.

Szoval nem vagyok meggyözödve arrol hogy csupan mint szentfazekak a képet nezi csak barki :(

Tenyleg ugy irtam hogy likol :D bocsesz

2020. márc. 24. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!