Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mi értelme volt bezárni az...

Mi értelme volt bezárni az iskolákat, ha gyárak tömkelegei mennek még?

Figyelt kérdés
Mi nálunk a melóban szó sincs arról, hogy bezárnák vagy valami lenne a megelőzésre. A megelőzés annyi ne menj közel a másikhoz minden ajtó nyitva van, moss kezet, fertőtlenítsd és napi egyszer ha belépsz hőkapuznak. Miért nem mondják azt, amit máshol, hogy nem kell rezsit fizetni, sem hitelt. Itt szándékos népirtás van. Egyszerű a helyzet. Akkor nyissák vissza az iskolálat. Az iskolában nincs egyszerre 600 gyerek a közösségben. Csak a gyerekeket, meg tanárokat kell védeni? A melós nem számít, aki a pénzt kitermeli? Előbb mondanám azt, hogy elfogadom a táppénzt, ha felfüggesztik a rezsi és hitel fizetést. Most is azt szajkózza a tv, hogy akinek hitele van meg gyereke, mint nekem is, annak sajnos nehezebb lesz. Hát kösz bmeg. Ez aztán megoldás.
2020. márc. 17. 18:00
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

Én megértelek valamelyik nap ezért kaptam én itt lehurrogast mert kiirtam minket nem véd senki ??!! Mi nem számítunk ...élelmiszer bolti dolgozók.Ide most van felvétel akit elküldtek az étteremből ,mert nem győzzük tölteni a polcokat szinte.

Gyarban még nehezebb és ha gyógyászati dolgok az ilyenkor se áll se ,mert pl az Audi is meglépte hogy leáll meg számos kisebb cég is.

2020. márc. 17. 18:36
 12/30 A kérdező kommentje:
Ezért mondom itt népirtás van. Van akiket védenek, mert védeni kell. Vajon fog e békülni a kedves miniszter azzal, ha pl korona vírusos leszek, és megfertőzök x embert, hogy ez az ő hibájából alakult így? Biztos vagyok abban, hogy több ember bele fog halni abba, hogy muszáj volt dolgoznia, mert épp a kormányfő ezt lesz@.rta. Remélem majd felneveli helyettem a gyerekemet, vagy kifizeti a hitelemet. Addig, ameddig meg tehetem dolgozni fogok, ugyanis a gyerekemet meg kell etetni, ahhoz hogy fedél legyen felettem szintén dolgoznom kell. Max megfertőzök pár embert, ha úgy alakul, aztán majd akkor béküljön ezzel a miniszter. Felelőtlen, és gyarló! Egyik sem jobb.
2020. márc. 17. 19:03
 13/30 Úgysetudodkivagyok ***** válasza:

Addig örülj,amíg nem zárják be

Azt ugye vágod,hogy nem fizetett szabadságra küldenének el,ha bezárnának a gyárak?

Akkor aztán miből fizeted majd a hiteled?

Még azt is megsúgom,hogy a tanárok is,sőt a diákok is dolgoznak jelenleg

2020. márc. 17. 20:03
 14/30 A kérdező kommentje:
Semmi gond nem kell bezárni akkor majd lesz jó pár 1000 fertőzött és oké. Azért kíváncsi leszek mi lesz az online tanításból. Csak akkor nem kell ezt meg azt köríteni a kormánynak, hogy így lesz jó meg úgy. Mondják ki kerek perec, hogy dolgozzunk, akinek szerencséje van túléli, akinek meg nincs nem. Akkor ez az elv, ez a mentalitás.
2020. márc. 17. 20:14
 15/30 anonim ***** válasza:

Te termelsz, pénzt hozol, a gyerekek nem termelnek, ő meg hordozói lehetnek a vírusnak.

Komolyan, hogy nem sül le a bőr azoknak a képéről, akik fel merik hozni, hogy miért zárták be az iskolákat, bölcsiket, óvodákat, miközben őnagysága meg bent ro..had a gyárban és dolgozik, neki miért nem jár bezárás?

Képzeld, vannak gyárak, ahol bezárnak.

A rendelet egyébként is úgy szólt, hogy beltérben 100+ NEM LEHET!! Nos, egy iskolában bőven van 100+ ember.

"Az iskolában nincs egyszerre 600 gyerek a közösségben"

Megint csak tévedsz! Matematikailag azért számolj utána, hogy ha pl. általános iskolában csak 30 fővel számolunk és egy évfolyamon csak két osztály van, plusz mondjuk 50 tanár, az már több mint 500 fő. Középsuliban is rengeteg tanár-diák van. Egyetemekről, fősulikról meg ne is beszéljünk.

Sőt, egy felnőtt embernek sokkal erősebb az immunrendszere, mint egy gyereknek, ha már itt tartunk.

2020. márc. 17. 21:19
 16/30 anonim ***** válasza:

Ezzel az nem stimmel hogy a gyárakat már akkor be kellett volna záratni amikor a 100 fo feletti zárt helyen való rendezvényt betiltották.

Egy nagyobb gyárban egy csarnokban azaz légtérben ettől simán több dolgozó van. Attól hogy ez nem rendezvény de egy légtérben vannak 8-12 órán át és egy iylen csarnok nem épp szellős hely...

De valamiért erre nem vonatkozott 😟

2020. márc. 17. 21:37
 17/30 A kérdező kommentje:
Nem sül le a bőr a képemről, ugyanis egy tanár mitől különb ember mint én? Neki ez a munkája nekem az. Az iskolában is sokan vannak meg a gyárakban is. Miért egy tanár irháját mentsük csak? Bocsánat de azzal hogy az iskolák bezártak és sok gyár nyitva van nem sok jó eredményt látok a vírus terjedésében.
2020. márc. 17. 21:37
 18/30 anonim ***** válasza:
Igazad van ebben nem az a lényeg kinek mi a munkája hanem hogy ennyi ember egy légtérben nagyon nagy veszély forrás és ha sok településről járnak be ,mind terjesztik.
2020. márc. 17. 21:48
 19/30 A kérdező kommentje:
Pláne, hogy speciel a mi gyárunk nem biztosított plusz tömegközlekedési eszközt, azaz a buszon ha mindenki leül egymás mellé az menten nincs 1m. A helyijáratok szintén tömésig emberrel. Akkor kérdezem én hol az orbán? Hol van az ilyen olyan rendelete? Jó dolog lehúzni a munkásról az utolsó bőrt ugye? Meg kinyiratni. Bezzeg amikor a segge alá termeli a milliárdos hasznot az nem baj, meg hogy az emberek pénzét ellopja! Miért nincs számon kérve? És ne értsetek félre a többieket sem védem de jelenleg ez a gyilkos a hazánkat vezető ember, aki akár ha kell halálba kényszeríti a munkás embereket! És itt nem csak gyári munkásról van szó!
2020. márc. 17. 21:54
 20/30 anonim ***** válasza:
Na, akkor ha kihőbörögted magad, írd le légyszíves, hogy mit teszel az immunrendszered erősítéséért!
2020. márc. 17. 21:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!