Mi értelme volt bezárni az iskolákat, ha gyárak tömkelegei mennek még?
Én megértelek valamelyik nap ezért kaptam én itt lehurrogast mert kiirtam minket nem véd senki ??!! Mi nem számítunk ...élelmiszer bolti dolgozók.Ide most van felvétel akit elküldtek az étteremből ,mert nem győzzük tölteni a polcokat szinte.
Gyarban még nehezebb és ha gyógyászati dolgok az ilyenkor se áll se ,mert pl az Audi is meglépte hogy leáll meg számos kisebb cég is.
Addig örülj,amíg nem zárják be
Azt ugye vágod,hogy nem fizetett szabadságra küldenének el,ha bezárnának a gyárak?
Akkor aztán miből fizeted majd a hiteled?
Még azt is megsúgom,hogy a tanárok is,sőt a diákok is dolgoznak jelenleg
Te termelsz, pénzt hozol, a gyerekek nem termelnek, ő meg hordozói lehetnek a vírusnak.
Komolyan, hogy nem sül le a bőr azoknak a képéről, akik fel merik hozni, hogy miért zárták be az iskolákat, bölcsiket, óvodákat, miközben őnagysága meg bent ro..had a gyárban és dolgozik, neki miért nem jár bezárás?
Képzeld, vannak gyárak, ahol bezárnak.
A rendelet egyébként is úgy szólt, hogy beltérben 100+ NEM LEHET!! Nos, egy iskolában bőven van 100+ ember.
"Az iskolában nincs egyszerre 600 gyerek a közösségben"
Megint csak tévedsz! Matematikailag azért számolj utána, hogy ha pl. általános iskolában csak 30 fővel számolunk és egy évfolyamon csak két osztály van, plusz mondjuk 50 tanár, az már több mint 500 fő. Középsuliban is rengeteg tanár-diák van. Egyetemekről, fősulikról meg ne is beszéljünk.
Sőt, egy felnőtt embernek sokkal erősebb az immunrendszere, mint egy gyereknek, ha már itt tartunk.
Ezzel az nem stimmel hogy a gyárakat már akkor be kellett volna záratni amikor a 100 fo feletti zárt helyen való rendezvényt betiltották.
Egy nagyobb gyárban egy csarnokban azaz légtérben ettől simán több dolgozó van. Attól hogy ez nem rendezvény de egy légtérben vannak 8-12 órán át és egy iylen csarnok nem épp szellős hely...
De valamiért erre nem vonatkozott 😟
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!