Én úgy látom, hogy kétféle nő létezik.
1. Az értelmesek akik nem akarják lépten-nyomon lealázni a férfiakat és nem akarják átvenni a férfiak szerepét. Ők értékelik ha egy igazi férfi van mellettük, mert ettől érzik nőnek magukat.
2. Meg vannak a fröcsögő, IQ nélküli feminácik akik szerint minden férfi eleve hímsoviniszta.
Ha pl. előtte megy be az ajtón, akkor bunkó. Ha őt engedi előre akkor is bunkó, mert biztosan csak a fenekét akarja majd nézegetni.
Vagyis mindenbe belekötnek amit egy férfi csinál. Kivéve ha segítség kell vagy valami elromlik, mert akkor rögtön visszaváltoznak arra az időre, hogy "jaj én nő vagyok" meg "ez férfimunka".
"Ők értékelik ha egy igazi férfi van mellettük, mert ettől érzik nőnek magukat."
Nem hinném, hogy egy nő csakis egy férfi mellett képes nőnek éreznie magát :) Na éppen ezért van jelentősége 2020-ban is a feminizmusnak... talán a jogok egyenlőek, de rengeteg (szerencsére nem mind<3) férfi úgy gondolja, hogy egy nő csak akkor igazi nő, ha családanya, mindent megtesz a férjének stb. Ezek pedig iszonyat provokatívak tudnak lenni egy olyan nő számára, aki sokkal inkább építene karriert, mintsem családot alapítson, így SZERINTEM érthető, ha úgymond 'lázadni' kezdenek. De ez csak az én véleményem. Valamint szerintem mindaddig, amíg a világban történik nemi erőszak (nők és férfiak ellen egyaránt) addig igenis szükség van feminista mozgalmakra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!