Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit gondoltok a cigány magyar...

Mit gondoltok a cigány magyar kapcsolatról? Mármint hogy a barátnőm cigány, én meg magyar vagyok!

Figyelt kérdés
2020. febr. 27. 10:48
1 2 3
 11/22 anonymousreview60 ***** válasza:
61%
Alapvetően semmit, ember mint a többi. Az enyémmel voltak problémák, de az a gyerekkora miatt, nem azért mert roma.
2020. febr. 27. 11:51
 12/22 anonim ***** válasza:
69%
Így semmit, ennyiből. Egy ismerősöm vett el e cigánylányt, a nevére vette a gyerekét is, pár év és kiforgatták mindenéből. A lányé lett a ház, a fickó fizeti a gyerektartást, költözhetett vissza az anyjához.
2020. febr. 27. 12:03
 13/22 anonim ***** válasza:
83%

Senkinek nem a cigánysággal van baja hanem azzal ahogy viselkednek. A viselkedésük ad okot arra hogy az emberekben egyből negatív kép alakuljon ki a szó hallatán. Ha a párod egy rendes, hűséges, odaadó ember aki szeret téged akkor te egy szerencsés ember vagy és gratulálok neked. Nem az számít milyen hovatartozása van valakinek hanem a viselkedés.

De pl azzal lehet majd problémád hogy a szüleiddel megkedveltesd mert úgy gondolom -ne pontozzatok le- alapvetően minden magyar emberben megvan a félsz a cigány szót illetően.

A szomszédaink cigányok és eleinte tartottunk tőle hogy jaj mi lesz. Rendes csendes dolgos család semmi panasz rájuk. Néha viszek át nekik sütit a férjemmel ahogy ők is nekünk. Ha bulit akarnak csapni előtte egy borral átjönnek hogy nem e zavarna minket az esküvő de ígérik max hajnal 2ig fog tartani a zene.

Évente egyszer belefér. Viszont rabolt már ki cigány és törte már fel az autómat. Ergo bennem is megvan a félsz.

Próbálok tenni ellene

2020. febr. 27. 13:31
 14/22 bist válasza:
35%
Más a kulturájuk, mindenük más!!!!!
2020. febr. 28. 08:56
 15/22 benboglar ***** válasza:
54%
Sok bunkó választ kaptál, pedig a mai társadalomban ez már nem kérdés, elfogadott tény ! Rengeteg vegyes házasság van, nagyon jól élnek. Te csak a magatok életét nézd, hogyan tudjátok egymást elfogadni, hiszen a ti életetek, másnak ne legyen beleszólása. A szerelem sok mindent megold,a környezetemben van jó pár ilyen család. Ketten és önállóan kezdjetek, ez a lényeg!
2020. febr. 28. 09:23
 16/22 anonim válasza:
57%

Nem az a lényeg, hogy magyar, cigány, kipcsak, vagy piréz! Hanem, hogy rendes-e, becsületes-e, szeretitek-e egymást.

A negatív véleményekkel ne törődjetek!

2020. febr. 28. 11:58
 17/22 anonim ***** válasza:
69%
Örülök neki.
2020. febr. 28. 18:13
 18/22 bist válasza:
75%
Van egy Magyar közmondás, nézd meg az anyát, és úgy vedd el a lányát! Kiegészíteném nézd meg a apját is, és a testvéreit. Mert azt az örökséget fogják bevinni a házasságba ahogyan éltek.
2020. febr. 29. 10:39
 19/22 batragramzadarma válasza:
100%

Nekem is volt cigány bsrátnőm sőt kollégám is minkettő tiszta becsületes ember volt.Persze az előítélet nálam is működik de miután megismertem jobban láttam,hogy becsületes dolgos tiszta menyecskéket van dolgom.Nagyon szeretett és viszont szerettem de ilyen elég kevés van.A másik a családja tehát ha őt vállalod akkor ott jön majd más is és ott még lehet némi gond!

Szerintem ha kritériumaidnak megfelel vágj bele de észnél légy!

2020. márc. 2. 09:53
 20/22 anonim ***** válasza:
74%
Ismerek helyes cigánylányt aki ki is akart volna kezdeni velem, de nem. A magyar cigányság helyzete jelenleg rossz. Ha lesz közös gyereketek megvan az esélye hogy cigánnyal házasodik és onnantól lezüllik s család. Pl. Ismerősöm lánya felcsináltatta magát háromszor is egy cigánnyal, abból is a rosszabbik fajtából. Putri helyeken laknak, a gyerek nem dolgozik. Gondolhatod mi lesz a gyerekekből. Szerintem ez a vegyes házasság dolog egyenlőre lutri.
2020. márc. 2. 10:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!