Mit gondoltok a cigány magyar kapcsolatról? Mármint hogy a barátnőm cigány, én meg magyar vagyok!
Senkinek nem a cigánysággal van baja hanem azzal ahogy viselkednek. A viselkedésük ad okot arra hogy az emberekben egyből negatív kép alakuljon ki a szó hallatán. Ha a párod egy rendes, hűséges, odaadó ember aki szeret téged akkor te egy szerencsés ember vagy és gratulálok neked. Nem az számít milyen hovatartozása van valakinek hanem a viselkedés.
De pl azzal lehet majd problémád hogy a szüleiddel megkedveltesd mert úgy gondolom -ne pontozzatok le- alapvetően minden magyar emberben megvan a félsz a cigány szót illetően.
A szomszédaink cigányok és eleinte tartottunk tőle hogy jaj mi lesz. Rendes csendes dolgos család semmi panasz rájuk. Néha viszek át nekik sütit a férjemmel ahogy ők is nekünk. Ha bulit akarnak csapni előtte egy borral átjönnek hogy nem e zavarna minket az esküvő de ígérik max hajnal 2ig fog tartani a zene.
Évente egyszer belefér. Viszont rabolt már ki cigány és törte már fel az autómat. Ergo bennem is megvan a félsz.
Próbálok tenni ellene
Nem az a lényeg, hogy magyar, cigány, kipcsak, vagy piréz! Hanem, hogy rendes-e, becsületes-e, szeretitek-e egymást.
A negatív véleményekkel ne törődjetek!
Nekem is volt cigány bsrátnőm sőt kollégám is minkettő tiszta becsületes ember volt.Persze az előítélet nálam is működik de miután megismertem jobban láttam,hogy becsületes dolgos tiszta menyecskéket van dolgom.Nagyon szeretett és viszont szerettem de ilyen elég kevés van.A másik a családja tehát ha őt vállalod akkor ott jön majd más is és ott még lehet némi gond!
Szerintem ha kritériumaidnak megfelel vágj bele de észnél légy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!