Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit tegyek, ha titkolóznak...

Mit tegyek, ha titkolóznak olyan dologról, ami rólam szól? Hogyan szedjem ki belőlük az infót?

Figyelt kérdés
Ma az egyik osztálytársam, súgta a másiknak, hogy egy 3. írt rólam valamit, de nem beszéltek róla nekem és mikor kérdőre vontam, hogy a 3. gyerek mit írt rólam, akkor mondták, hogy semmit. Én meg nagyon felháborodtam, hogy amit rólam szól, azt eltitkolják. Hogyan tudjam meg, hogy mit írt rólam a 3. gyerek, ha titkolóznak rólam. Hogyan, milyen taktikával szedhetném ki belőlük az infót?

2020. febr. 25. 17:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindegy? Mivel leszel előrébb ha megtudod, hogy egy huszadrangú hülyegyerek mit írt rólad?
2020. febr. 25. 17:39
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Fogadd el, hogy nincs mindig mindenbe beleszólásod.
2020. febr. 25. 17:40
 3/5 MikeS13 ***** válasza:
100%

Az előttem szólók jól mondják. Ez egy ördögi kör, nem kell belemenni.

Ahogy mondják "Az oroszlán nem kapkod legyek után"

Ez csak addig buli másnak, amíg foglalkozol vele. Ha látják, hogy nem érdekel elfelejtik az egészet és keresnek más szórakozást.

2020. febr. 25. 18:13
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Engedd el. Vagy mikor wcre mész, indítsd el a telódon a diktafont, hátha akkor majd rólad beszélnek, és hallod mit mondanak. Csak olyankor dugd el a telefonod, olyan helyre, ahol nem látják, nem mozdítják el, és esetleg még repülő üzemmódba is teheted, nehogy valaki hívjon, és megnézzék a képernyőt.
2020. márc. 1. 21:42
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ostobákkal nem kell foglalkozni. Ne menj bele a játékba, ne éreztesd, hogy ez rossz neked.
2020. márc. 2. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!