Van okom félni a tetovált emberektől? 25N
A felmérések szerint a tetovált emberek gyakrabban szenvednek valamilyen mentális betegségben, gyakrabban dohányoznak, drogoznak, lógnak az iskolából és rosszabb jegyeket kapnak mint a tetoválatlan emberek.
Tudom, hogy ezek csak előítéletek, de a romákkal szemben is csak ilyen előítéletek szoktak lenni, vannak azért becsületes romák is.
Ha valakinek elpattan az agya, lásd Miley Cyrus, akkor ott előbb-utóbb tetoválások is lesznek:
Nyáron majdnem elkapott az utcán egy ember (este hazafelé tartva), pedig nem volt tetoválása.
Egyszer a buszon láttam, hogy egy idős néni próbálja feltenni a bőröndjét a buszra, és senki nem akart neki segíteni, majd jött egy magas, kigyúrt, tetovált rocker és szó nélkül segített a néninek, majd szép napot kívánva elment.
A két legjobb barátnőm tetovált, és mindkettőjükre olyan dolog van felvarrva, ami valódi jelentéssel bír, és ami nagyon fontos motívum volt az életükben. Mindkét lány olyan, hogy a légynek nem tudna ártani.
Ha félni akarsz félj. De azt ajánlom keress jobb okot, mint egy cikk.
Nincs. De te viszont félelmetes vagy ha mindent elhiszel amit egy ilyen cikk ír. Hány éves vagy?
Nem értem amúgy miért van lepontozva mindenki. Egy tetoválásról még nem lesz rossz ember valaki. Tartani maximum csak attól tarts akinek börtön tetkói vagy bandatetoválásai (magyarországon nem jellemző) vannak.
Nekem is van tetoválásom az alkaromon, sose volt belőle hátrányom. Irodai munkám van, hétvégén gyerekekkel dolgozom.
Nem vagyok se drogos, se züllött, a gyermekkorom is jó volt. Magamnak így tetszem. (30/N)
17 tetoválásom van, azt nem tudom, a kérdésed mennyire troll jellegű, de leírom azt, amivel tisztában vagyok magammal kapcsolatban.
Elég magamnak való vagyok, nem szeretem túlzottan az embereket. Ellenben, ha odatévedsz hozzám az utcán és a segítségemet kéred, tudásomhoz mérten igyekszem a legjobban a rendelkezésedre állni, és segítséget nyújtani neked. A nagy tömeget elkerülöm, mert zsúfolt helyeken rosszul vagyok - és inkább menekülök, semmint ártsak másoknak. Na ja, ennyire vagyok "kemény" tetováltként. Ártani addig nem fogok senkinek, amíg nem kezdeményez "háborút"; ha kezdeményez, azt is igyekszem szavakkal elintézni, mert nem kenyerem az erőszak.
Rettentő veszélyesek a tetováltak amúgy. Pont ugyanolyanok, mint a nem tetováltak. Csak épp őket nem érdekli, hogy te nem vagy tetovált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!