Mit tegyek ha nagyobb társaságokban szorongok?
Ha csak 2-3 fős csoportban vagyunk akkor el tudom engedni magam de ha mar bővül ez a csoport es már kb 5en vagyunk akkor egyre rosszabbul érzem magam és úgymond félek megszólalni
Ez mellett még az is van hogy nem tudok fiukkal beszélgetni de nem tudom hogy miért vagyis hat tudni tudok de ha beszelek velük akkor közben feszengek es nagyon rosszul érzem magam es az egész tok kínos
Változtatni szeretnek ezeken a dolgokon kerlek segítsetek
Akkor is zavar az 5 ember, ha egyébként ismered őket, vagy csak ismeretleneknél gond?
A fiúkkal beszélgetésre nem tudok jó ötletet írni (mivel fiú vagyok), de szerintem ezzel fiatalként mindenki így van valamennyire. Hidd el, kinövöd/megszokod. Bár nem írtál róla bővebben, szóval nem tudom mennyier "kritikus" a helyzet :D
Én is így vagyok, ha sok ismeretlen van a társaságban, vagy sok olyan, akit csak látásból ismerek.
Az segít mondjuk, ha az ismeretlenek nyitottak felém, tehát szólnak hozzám, viccelődnek velem is.
Nem tudom mit tanácsoljak, azon kívül, hogy jusson eszedbe az, hogy nem múlik semmi a beszélgetésen, nincs mitől tartanod.
Én a párom családjával is így vagyok, mert rengetegen vannak, és ritkán találkozunk, sokat nem szólnak hozzám... mindig arra gondolok, hogy ők is csak emberek, és nem kell nekik megfelelni.
Hidd el a fiuk is igy vannak ezzel :D
Gondolj erre es akkor menni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!