Mit tennétek a helyemben?
Végigolvastam a három oldalt, és nem értem: miért is került most ez a kérdés kiemelésre?
Szituációs gyakorlatnak szánod, vagy mi?
Amúgy én igazán nem akarok beleszólni, mert ki mint veti ágyát, úgy alussza álmát, de ne is haragudj, ha nálad úgy mennek a dolgok, hogy február 16-án még együtt vagytok, majd 17-én szakitasz, és még aznap randizol, majd első randin lefekszel egy másik nővel... hát akkor, edd meg, amit főztél.
Az olyan nőktől, akik első randin lefekszenek a pasival, azoktól ne is várj többet. De ha nálad ez ilyen futószalagon működik, akkor nem is érdemelsz többet ennél.
Én csak egy általatok, hetero férfiak által lenézett meleg srác vagyok, de 4 azaz 4 kerek évbe telt, mire egyáltalán képes voltam más férfira ránézni a VISZONZATLAN szerelmem elvesztése után, akivel semmi nem is történt köztünk...
Szóval igy nézzenek le a hetero pasik...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!