Csináljak Facebookot szerintetek?
Figyelt kérdés
Körülbelül 7 éve töröltem magamat az oldalról.
Eddig nem hiányzott. Ismerőseim nem lennének kezdetben, én nem jelölnék be senkit, mert amúgy sincsenek barátaim.
Csak ha egy számomra szimpatikus ember megkérdi, hogy fent vagyok -e Facebookon, akkor azt tudjam neki mondani, hogy igen, és hogy jelöljön be!
2020. jan. 28. 16:12
1/7 anonim válasza:
Cseréljetek telefonszámot (Whatsapp, Viber).
2/7 anonim válasza:
Szerintem hülyeség lenne csak azért, hogy másoknak "megfelelj".
3/7 anonim válasza:
Hihetetlen, hogy van még ember aki meg tud lenni anélkül a fos nélkül... sztem ne regisztrálj be, ne hagyd, hogy beszippantson
4/7 anonim válasza:
Már többnyire az idősebb generáció használja a facebookot egyébként, gondolom te sem vagy fiatal és a barátaid sem azok
5/7 A kérdező kommentje:
25 éves vagyok
2020. jan. 28. 18:50
6/7 anonim válasza:
15 éves vagyok és még soha nem volt Facebookom ,de tökéletesen megvagyok nélküle XD A b..zi osztálytársaim miatt nem fogok csinálni.
7/7 anonim válasza:
A tematikus csoportok és az eseményértesítők miatt hasznos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!