Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ha a barátnőm és én közöttem...

Ha a barátnőm és én közöttem 4 év van az sok?

Figyelt kérdés

Baratsagbol lett szerelem es az anyukaja meg nem tudja hogy egyutt vagyunk, par het mulva talalkozunk ujra es mondja el neki

Szerintetek mennyire parázzak?

2020. jan. 26. 22:57
1 2
 11/13 anonim válasza:
54%

Szerintem nagyon függ az anyuka felfogásától és hozzáállásától hogy mit fog reagálni. Lehet hogy tényleg el fog tiltani a lányától. De az is lehet, ha látja rajtad hogy tényleg komolyan gondolod, és tényleg nem hülyíted a lányt,akkor nem feltétlenül fog rosszul reagálni. Illetve ha látja a lányán hogy tényleg boldog, és melletted ez látszik is, akkor még az is előjöhet belőle hogy azért ő mégis csak anya, akinek a lánya boldogsága a legfontosabb.

Szóval nem kell rögtön a legrosszabbra készülnöd. Legyél kedves, udvarias, látszon a találkozás alkalmával is hogy teljes szívedből szereted a lányt. Ha ennek ellenére negatív a fogadtatás azzal már sajnos nem tudsz mit csinálni, az már az anyuka mentalitásától fog függeni.

Sok sikert :)

2020. jan. 28. 15:04
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Egy 14 éves kislány még kislány. Egy normális szülő "nagyon nem lesz feldobódva". A teszüleid tudnak róla? Mit szólnak hozzá?
2020. jan. 28. 15:46
 13/13 A kérdező kommentje:

Mivel en is es o is boldog vagyok igy orulnek a szuleim

Es 14 eves letere eleg eretten gondolkozik:)

Remelem minden rendben lesz, de az anyukajaval meg nem taliztam

2020. jan. 28. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!