Miért romlottak le ennyire a chatek?
Régen a chat.huról elég sok emberrel találkoztam, de 2014ben otthagytam, mert alig voltak már fent.
Most felnéztem a gyaloglóra, de alig pár százan vannak fent, és állítólag a moderátorok is sok több nicken vannak fent, volt olyan férfi, aki legalább 5 különböző nicken írt rám.
Szóval lehet, hogy csak 50-60 van már fent. Ráadásul olyanok, akik csak kötekedni akarnak, és egy értelmes mondatot sem tudnak írni.
Az oldal arculata nem sokat javult az utóbbi 5-10 évbe, és tény, hogy semmi értelmes újítás nem volt, de mintha az emberek nem akarnak már csetelni, vagy nem tudom.
Igen, én is azt vettem észre, hogy nincsenek már normális beszélgetős oldalak. A többség névtelenül, arctalanul beszólogat, szinte az egyetlen téma a szex.
Pedig az emberek vágynának a normálisa társalgásra, itt is sokszor kiírják, hogy nincs kivel beszélgetni.
Olyan cset kellene, ahol a belépés feltétele egy sikeres érettségi magyar nyelv és irodalomból...
Egyébként ötös jól felvázolta a szomorú helyzetet. Sajnos egy új csetoldal létrehozása nem lenne megoldás, mivel a minőséget mindig az odalátogatók határozzák meg, nem az hely. A perverzek meg idővel úgyis betalálnak, nem lehet kiszűrni őket.
Manapság az emberek inkább külsőségek alapján ismerkednek. Akinek vállalható arca vn, annak ott vannak a Badoo, Tinder és társaik.
Plusz egyszerűen annyira túltengésben vannak a kamusok, meg agyhalottak, hogy normális ember nem is erőlteti a dolgot mert senki nem szeret a szarban hemperegni.
Ez az oldal is kicsit ilyen már, minden második kérdés kamukérdés a pár fős kamukérdező keménymagtól. Persze, hogy normális ember megunja és elmegy innen.
# 7/7
ez sajnos igaz.
30 vagyok, és akikkel chaten ismerkedtem meg, már rég abbahagyták a csetelést, vagy elmentek külföldre, onnan meg nyilván nem fognak magyar chatre járni.
a cseteken is inkább 40-50 éveseket látok, a 30 alattiakat meg már nem érdekli a csetelés.
# 6/8
alapvetően nem vagyok egy nyelvtannáci, de az azért nem semmi, hogy a gyaloglón még a moderátorok sem tudnak helyesen írni, szöveget értelmezni. és mellé mekkora arca van mindenkinek.
iszonyúan proli egy oldal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!