Szextarskeresőn levelezek egy párral, szerintetek milyen lenne az első alkalom, nem gáz?
szóval én 25 vagyok eléggé tapasztalatlan a szex terén.
És van ez a 40 éves házaspár, aki szimpatikusnak nevezett, már átmentünk facebookra.
én heteró vagyok
a nő külsőre nyilván nem mai csirke, 40 éves, van több gyereke, viszont alakra nő formája van, ilyen 61-2 kg, ahhoz képest jól tartja magát, fejre max 6-os
párjától külön él, de együtt vannak állítása szerint
tőlem olyan 50 km-re vannak, de én kezdő sofőr is vagyok, még csak kb. 3-4 ezer km-t vezettem, saját autóval rendelkezem viszont, viszont kicsit sokat fogyaszt a kocsi is
ti elmennétek megröfenteni? meg nem lenne ciki szerintetek?
tegnap este ezt írtam chaten a nőnek: Ertem.
"Talalkoztatok mar valakivel az oldalrol? Egy ilyen romantikus tali hogy nez ki a ti /te szemszogedbol?"
erre nem írt vissza tegnap óta
ezzel azt akartam megtudni, hogy kocsmában kell e találkozni beszélgetni vagy egyből menjek a lakásukra?
amúgy nem veszélyes ez? egy magamfajta helyeske tapasztalatlan srácnak? mondjuk facebook alapján nem tűnnek "baltásnak", normálisnak látszanak, a nő viszonylag vonozó is
szerintetek?
adjatok tanácsot
ti mit csinálnátok?
meg ha 3asban hirdetnek, akkor 3asban etikus? pofátlanság lenne 2-est kérnem, nem érdekel 3. hapsi, sőt.
hát igen,eléggé lúzer vagyok és eléggé szenny az oldal is
amúgy ezt most mért írtad le? nem vagyok vele előrébb, neked meg csak jár a pofád
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!