Ti mit szoktatok mondani pénztárnál, ha kártyával akartok fizetni?
Figyelt kérdés
Úgy vettem észre, ezt igen nehéz viszonylag röviden, de udvariasan közölni.2020. jan. 21. 22:29
1/23 anonim válasza:
Természetesen azt mondom, hogy egy dupla sajtburgert kérek hagyma nélkül. Ne bosszants!
2/23 A kérdező kommentje:
Akkor inkább úgy kérdezem, hogy hogy szoktátok mondani, hogy kártyával fogtok fizetni?
2020. jan. 21. 22:32
4/23 anonim válasza:
Nekem hagyomanyos, nem erintos kartyam van, ugyhogy csak annyit mondok, hogy "dugni szeretnek".
5/23 anonim válasza:
Én úgy szoktam, hogy az utolsó 1-2 tételnél szólok, hogy kártyával fizettek és amint lehúzta az utolsó cikket már fordítja is ki a #nemtudomhigyhivjak-ot és érinteni. Ennyi.... Semmi különös nincs az egészben ;)
6/23 anonim válasza:
"- Mást kér esetleg?
- Nem, köszönöm.
- 3000 Ft lesz.
- Kártyával szeretnék fizetni (*közben mutatom a kezemben a kártyát)
- Érintős a kártya?
- Igen.
- Rendben, tessék, mehet."
részlet a vásárlásaimból
8/23 anonim válasza:
Kártyával szeretném.
A párom lazább, ő mindig azt mondja "kártyázunk".
39F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!