Titeket is fenyítettek meg korotok béliek?
Utoljára középiskolában volt hogy egy szomszédos suliból átjöttek többnyire cigányok, és kifigyelték hogy kik azok akik egyedül vagy csak ketten mennek mondjuk a megállóig, ilyenkor utánuk mentek és aki volt olyan hülye hogy hagyta magát, cipő, kabát, pulóver és mobiltelefon nélkül ment haza(jobb esetben)
Egyik haverom ellenkezett kinevette őket és amikor elsétált, pár lépés után lendületből hátba rúgták, majd letérdelték a fejét.
Persze én sem maradhattam ki ebből, egyszer én voltam a célpont, de ekkor már szóltunk unokabátyáméknak(szerencsére egy suliba jártunk+ jöttek segíteni egy másik suliból) és még a rendőrségi ügyek előtt egyik héten 5 gyereket elkaptak úgy hogy amikor már mentünk hazafelé, én megmutattam nekik hogy kik azok ott a kapu környékén, az idősebbek oda mentek hozzájuk és kérdezés nélkül összeverték őket, épp annyira hogy el tudjanak még menni.
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!