Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Titeket is fenyítettek meg...

Titeket is fenyítettek meg korotok béliek?

Figyelt kérdés
Pl.személyek akikkel egy városban/faluban éltetek közösítettek ki? Fenyegettek meg hogy rátok mennek és megvernek stb? Nem éreztétek magatokat soha elnyomva mikor egy környezetbe kellett velük lennetek? Pl.ha egy buszon vagytok nem mertek a közelükbe menni,rájuk nézni,nem mertek kimenni utcára mert féltek ott lesznek és beszólnak,nektek mennek,kicsúfolnak,megalálznak,megvernek
2020. jan. 7. 18:38
 1/5 anonim ***** válasza:
84%
Nem. 22N
2020. jan. 7. 18:40
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Utoljára középiskolában volt hogy egy szomszédos suliból átjöttek többnyire cigányok, és kifigyelték hogy kik azok akik egyedül vagy csak ketten mennek mondjuk a megállóig, ilyenkor utánuk mentek és aki volt olyan hülye hogy hagyta magát, cipő, kabát, pulóver és mobiltelefon nélkül ment haza(jobb esetben)

Egyik haverom ellenkezett kinevette őket és amikor elsétált, pár lépés után lendületből hátba rúgták, majd letérdelték a fejét.

Persze én sem maradhattam ki ebből, egyszer én voltam a célpont, de ekkor már szóltunk unokabátyáméknak(szerencsére egy suliba jártunk+ jöttek segíteni egy másik suliból) és még a rendőrségi ügyek előtt egyik héten 5 gyereket elkaptak úgy hogy amikor már mentünk hazafelé, én megmutattam nekik hogy kik azok ott a kapu környékén, az idősebbek oda mentek hozzájuk és kérdezés nélkül összeverték őket, épp annyira hogy el tudjanak még menni.

27F

2020. jan. 7. 18:52
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
nem
2020. jan. 7. 19:04
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Eddig még senki nem mert. 188/105 kg/28/F
2020. jan. 7. 19:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem. Én triplán szoktam visszaütni... 18L
2020. jan. 12. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!