Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Kollégisták! Van/volt olyan...

Kollégisták! Van/volt olyan közületek aki nem szereti/szerette a kolit, de a suli miatt ott maradt? Többi lent

Figyelt kérdés

Másodéves gimnazista vagyok, a gimit szeretem, az osztályba vannak is barátaim. De a koliba nem jövök ki az emberekkel.

Ők elmennek bulizni stb, addig én tanulok. Ezt ők nem értik meg, és ki is néznek ez miatt.

Sokszor gondolkoztam a suli váltáson is, hogy bejárós legyek. De otthon nem tudnék tanulni az öcséim miatt.( kicsik, és hangosan játszanak ugye, hétvégén nincs gond, előre szoktam tanulni. És így a hétvégét a családdal töltöm 1000%-osan)

Idén, már mint ebben a tanévben, egyedül vagyok a szobában. Ez tanulás és alvás szempontjából nagyon jó, mert így legalább csend van.

Viszont folyton honvágyam van. Hétköznap, 2 nap van amikor van programom este, állandó.

Akkor csak-csak eltelik, de nehéz így is. Úgy érzem szükségem lenne a társaságra, de olyanokra akikkel tényleg jól kijövök.

Sajnos az osztálytársaim közül akikkel jóban vagyok, nem helyiek.

Ha ti is átéltetek ilyet, akkor mesélnétek róla, adnátok tanácsot, légyszíves?

2020. jan. 6. 17:30
 1/1 anonim válasza:
100%
Kitartás :-) Ha szereted a gimit, és vannak ott barátaid, az jó. Szerintem nem érdemes emiatt sulit váltani. Bulizni sem érdemes eljárni, ha nem érzed ott jól magad, csak azért, hogy megfelelj a többi koleszosnak. Ha hiányzik a társaság, kérd a nevelőtanár segítségét, hátha tud tanácsot adni.
2020. jan. 12. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!