Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » A való életben használ valaki...

A való életben használ valaki egyáltalán üzenetrögzítőt?

Figyelt kérdés
Számtalan amerikai filmben látom, de a valóságban soha. Vagy ez csak Amerikában divat? Esetleg nektek van otthon?

2020. jan. 1. 14:22
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, bár idehaza csak elvétve található, jellemzően inkább cégeknél.
2020. jan. 1. 14:27
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

régen volt, mert mikor gyerekek voltunk és nem volt mobiltelefon, találomra hívogattunk számokat és elég sok helyen volt üzenetrögzítő.

Aztán telebeszéltük minden baromsággal. utána jól lecsesztek minket

2020. jan. 1. 14:30
 3/6 anonim ***** válasza:
Régen, mikor még volt vonalas telefonunk otthon (2000-2005 körül), akkor még nekünk is volt rögzítő.
2020. jan. 1. 14:37
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem max. a "mezítlábas" telefonomban van egy minimális időintervallumos, amit nem használok. Viszont már hallottam, hogy illegálisan vannak, akik szeretik használni ezeket, vagy a fejlettebbeket is a másik aláb×ára.
2020. jan. 1. 19:22
 5/6 anonim ***** válasza:

a vonalas telefon kazettás üzenetrögzítőjére gondolsz? Nekem van ilyen, de azt már nem használom...

Viszont van olyan, hogy a mobilos beszélgetéseket lehet rögzíteni. Olyat használok. Az applikáció.

2020. jan. 3. 10:56
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
a sipszó után válaszolok ;)
2020. jan. 3. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!