A szép lányok a szórakozóhelyeken mindig csak lehúznak, mit lehetne tenni?
Egy nőnek FÉRFI kell.Egy férfinak van tartása.
Milyen önbecsülése van egy férfinak a nő szemében,ha látja rajta,hogy képes neki,mint idegen nőnek fizetni bármit?
Pusztán a társasága miatt? Persze,úgyis tudja,hogy szexben reménykedsz,és emiatt sok mindent megteszel neki,ezért húzza az agyad,egyszerűen egy papucsnak néz.
Nem fogsz kapni szexet,ha nem változtatsz! Szép lánytól biztos nem.
Tegyél az italukba drogot és azt csinálsz velük amit akarsz.
Szívesen.;)
Ne hívogass meg lányokat és máris meg van oldva a probléma. Voilá!
Olyan kiábrándító amúgy is, mikor valami hányadék pasi (már bocsi) nem neked szól, hiszen nem tudom milyen vagy, csak az a tapasztalat hogy a béna pasik csak ennyit tudnak felmutatni, hogy fizetnek pár italt és úgy gondolják, hogy egyből az ölükbe ugrik a lány. Ez nagyon gázos. Én sose fogadtam még el ilyet senkitől. Kifizetem magamnak, amit szeretnék inni. Ez a meghívhatlak egy italra olyan nyomorék próbálkozás. Ne lepődj meg, ha kihasználják bizonyos kaliberű lánykák. Feltételezem nincs nagy önbizalmad ezért ez a "jól bevált" taktikád. Hát ne tedd. Ezzel csak lejáratod magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!