Mi baj lehet velem?
Figyelt kérdés
Sziasztok,
20 éves egyetemista vagyok, akit mindenki kerül. Annyira bánt, hogy velem senki se szeretne barátkozni vagy éppenséggel megtartani a barátságot. Nagyon sokan kerülnek, egyszerüen csak kihasználnak a tananyagok végedt, aztán semmi köszit, se mondanak. Valamiért nem követnek instagramon, nem köszönnek, fel se ismernek. Olyan érzésem van néha, mint ha egy buta,gyerekes, idiótának gondolnának. Szeretnék ezen változtatni, ha többet szeretnél rólam tudni, nyugodtan kérdezz privátba. Előre is köszönöm a válaszokat.
2019. dec. 22. 19:37
1/3 anonim válasza:
Régen én is így volt mint te. Aztán fordult a kocka. Én is mindenkit elkezdtem kerülni. A világ azt mondta, nincs rám szükség, nekem sincs így már senkire.
2/3 anonim válasza:
Ilyenek manapsag az egyetemek, csak feluletes baratsagokra jok. En is igy ereztem eloszor, aztan rajottem, hogy nem bennem van a hiba, egyszeruen az emberek tobbsege azert megy be egyetemre, hogy gyorsan letudja az orait, eloadasait, aztan rohannak haza. Legalabbis nekem ez a tapasztalatom.
3/3 anonim válasza:
Hova jársz? Kollégista vagy? Vagy otthon laksz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!