Vannak itt olyan 20 alatti emberek, akik nincsenek fenn Instagramon?
Figyelt kérdés
Manapság mindenki a fiatalabb korosztályban ezen az oldalon lóg, néha már egymással se beszélnek élőben, hanem egymás mellett pörgetik az instagram feedet és lájkolgatnak.
Közben mindenki azt hiszi magáról, hogy ő valami celeb, influencer, híresség, model, stb. Mindenki százával tölti fel a szelfiket, a lányok általában alsóneműben, mindenféle célozgató pózban.
Vannak még olyan emberek a fiatal generációból, akik nem ennyire magamutogatóak, narcisszisztikusak, és elutasítják ezt a trendet? Mert attól félek, ezzel magukat zárják ki a társadalomból, és végső sorban antiszociálisnak tűnnek, pedig nem azok, csak nem exhibicionisták.
2019. dec. 21. 23:00
1/6 anonim válasza:
Nem vagyok fent Instagramon.
17/L
3/6 anonim válasza:
Én már sajnos 21 éves vagyok , de én se vagyok fent instan :)
F
6/6 anonim válasza:
Nem vagyok fent még a fbre se nagyon rakok fel képet nemhogy még az instára 23/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!