Jártatok már olyan honlapon, közösségi portálon amit akár virtuális bolondokházának is nevezhetnénk?
Figyelt kérdés
2019. dec. 11. 23:11
2/10 anonim válasza:
Igen. Facebook és Instagram a neve.
3/10 anonim válasza:
- Bármelyik konteós oldal/csoport facebookon.
- Szintem inden politikai oldal, hírportál.
- A gyk is. Főleg a "felnőtt párkapcsolatok" kategória.
4/10 anonim válasza:
Virtuális általános iskolát "felnőtt emberekkel" tudok, az pedig a magyar facebookos csoportok döntő többsége. (Bent vagyok angol nyelvű csoportokban, ott nem hogy nem jellemző, hanem egyáltalán nem is fordult elő az ilyesmi.)
Szerintem egyszerűen borzalmas, ami ott megy. Mindig vannak, akiknek semmi empátiájuk, kötekednek, és a legjelentéktelenebb apróságokért kigúnyolnak/megaláznak másokat, akik nem szimpatikusak nekik.
A moderátor/adminisztrátor pedig sosem csinál semmit, vagy mert lusta, vagy mert az ilyenek pártján áll, holott a legtöbb helyen van házirend, és tiltja az ilyen viselkedést.
5/10 anonim válasza:
Napiszar.hu is egy ilyen oldal.
6/10 anonim válasza:
Chat.hu. csak retardok vannak ott 90szazalekban. 1 nap utan toroltem a regisztraciom
7/10 anonim válasza:
Anotalk vagy Randochat... Egy normálisat nem lehet beszélgetni, vagy trollkodásból vannak fent vagy beképzeltek
8/10 anonim válasza:
Én kimondottan szeretem az ilyen oldalakat. Pl. ezt. Vagy 444 kommentszekció, blog.hu. A napiszar nem ilyen, azok nem bolondok, hanem kretének.
10/10 id. forgó csaba válasza:
Jó válaszok! Azért járnak ide nyitottszemű értelmes emberek is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!