Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ravasz szeretnék lenni amellet...

Ravasz szeretnék lenni amellett, hogy tájékozott vagyok, hol kezdjem?

Figyelt kérdés
Tájékozott,tanult vagyok,odafigyelek magamra. De ez nem elég a mai világban résen kell lenni,minden összefüggést látni és a helyzetet kihasználni ahol csak lehet. Embereket Nem akarok kihasználni. Azt mondták nekem: figyelj,mindenkinek nem kell mindent tudni és ha igazad is van sem mondhatod meg mindenkinek. Hogy lehetek a tájékozottból ravasz is? Fiatal nő vagyok.

2019. nov. 16. 01:04
 1/8 Blade Bone ***** válasza:
80%
Ez jó :) Igaza van a tanácsosodnak amúgy, de viszont, ha ravasz akarsz lenni akkor tudnod kell, hogy bizonyos dolgokat kinek mondhatsz el, hogyan mondhatsz el, és a legfontosabb, hogy tudd mit akarsz elérni. Ha ezek megvannak ki fog rajzolódni hamar a dolgok menete, csak aztán bátran... És ha megengedsz egy megjegyzést, a tájékozottság már félsiker.
2019. nov. 16. 02:27
 2/8 anonim ***** válasza:
80%
Gyakorolni kell és majd belejössz.
2019. nov. 16. 05:01
 3/8 anonim ***** válasza:

cselszövevény, gyilok, kaki....

Nem egy ravasz kezdés ha itt kiírod kérdésnek:)

2019. nov. 16. 07:28
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi
2019. nov. 16. 16:08
 5/8 anonim ***** válasza:

Hàt ez azert kicsit tàg tema.

Nem art emberismeret is hozza hogy kinel mivel mit tudsz elerni ami neki is jo meg neked is,mivel tudsz motivalni befolyasolni, hogyan tudsz szeles kapcsolatrendszereket kiepiteni hogy ha nyilik vmi lehetöseg valamire azonnal infozzanak neked, folyamatosan az aktualitasokban toppon lenni a celjaidnak megfelelö temakban, ja meg eleve tudni a konkret celjaidat egyaltalan, vagy a megnyilt eled tàrt lehetösegekböl célokat meglatni.

Csak pelda hogy pl valaki kitalalta hogy olajfuro kutakat csinal akarhova, de valami hatalmas beruhazas volt, stb stb, erre egy kis asvanyvizes cég rögtön le is csapott az alkalomra, hogy ö lesz a vizbeszallitojuk es kapasbol felnött a nagy cégek közé ezzel a huzassal. Ezzel csak azt akartam, kb még masik millio embernek is eszebe juthatott volna hogy szallitson vizet megsem jutott eszebe senkinek csak egy kis cegnek. Szoval màr ahhoz is kell valami affinitas hogy a lehetösegeket nemhogy meglatni de azokhoz celokat rendelni sem art tudni.

Azaz vagni kene az eszednek is mint a borotva.

Mielött irnék még egy kisregenyt megis mihez akarsz ravasz lenni? Mert gondolom üzleti erzeked az nincs. Es lehet nem is ebben az anyagi temaban kerdezted.

2019. dec. 4. 18:43
 6/8 anonim ***** válasza:
*neked is jo meg neki is
2019. dec. 4. 18:46
 7/8 anonim ***** válasza:
Menj el rendőrnek. Ott kikėpeznek figyelni,!
2020. febr. 3. 10:55
 8/8 anonim ***** válasza:

A ravasz az agy.

...és a füstölgő puskacső-

2020. márc. 6. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!