Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mi történik a férfiakkal?

Mi történik a férfiakkal?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem értem bárkivel akivel próbálok ismerkedni , kiderül hogy nem akar egyetemen tanulni és inkább OKJ-t csinál. Hogy lehet az hogy a fiúk 90%-a ennyire sza*ik a tanulásra és inkább csinál egy OKJ-t? Az oké hogy érdekli mert engem is érdekel egy kettő de elötte szerzek diplomát és utána csinálok OKJ-t, ez nekik miert nem megy? Vagy csak nekem tűnik ennyire alapozatlannak a jövőjük?

2019. nov. 12. 20:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
69%

Te például arra alapozva (még ha csak a koncepció szociális beágyazottsága miatt is, tudat alatt) tanulsz ápolónak, hogy lesz majd egy jobban kereső párod. Egy férfi esetén ez igen gyakran a párválasztás nehezedését jelenti, nem véletlen, hogy igen sok a pedagógus házaspár, mert így kiegyenlítettek a jövedelmi viszonyok, kevesebb a feszkó. Átalakulóban a magyar társadalom, de azért még elég visszamaradott, kevés családban fér bele, hogy a nő legyen a fő kenyérkereső.

A diplomák jelentős hányada pedig az első pár évben kevesebb pénzt jelent, mint sok szakmunka. Legalábbis most, ez persze fog változni, egy irodista sokkal kevésbé van kitéve egy válságnak, mint egy kőműves, illetve karrier meg egészségmegőrzés szempontjából is ég és föld a különbség.

2019. nov. 13. 12:35
 12/13 anonim ***** válasza:
Pékként dolgozok kint, ott jóval többet keresek mint itt Magyarországon egy villamosmérnök..
2019. nov. 17. 01:57
 13/13 A kérdező kommentje:
Azért tanulok ápolónak mert ez van xd és szeretem csinálni .
2019. nov. 17. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!