Milyen közösségi oldalakon vagytok fent?
Figyelt kérdés
Ki mit szokott használni az insta,tweeter,snapchat,facebookon kivül?
Van még vmi más közösségi oldal?
2019. okt. 27. 05:18
1/7 anonim válasza:
Kétnaponta egyszer benézek a facebookra. Máshová nem regisztráltam. Nem a közösségi médiában élem az életem.
2/7 anonim válasza:
FB, de csak rokonnal való kapcsolattartás miatt.
3/7 A kérdező kommentje:
Unom a Facebookot minden nap csak azt látom
Volt hogy havi 1x léptem be se volt semmi új
Alig használom
Szeretnék vmi újat
2019. okt. 27. 07:02
4/7 anonim válasza:
Csak facebook,néha viber,de az nem feltétlenül a szó klasszikus értelmében vett közösségi.média.
5/7 anonim válasza:
facebook, azt is csak a hobbi csoportok miatt jóformán.
Insta van, postoltam két képet mikor regisztráltam, azóta semmi, nem látom értelmét.
6/7 anonim válasza:
facebook- de csak az egyetemi csoporttársak, munkatársakkal való kapcsolattartás miatt. Nem szoktam kirakni semmit, csak nagyon ritkán.
instagram- itt egy ismerősöm se követ/én se követem őket. szoktam kirakni képeket gyakran, nem tudják kitárgyalni az ismerőseim.
7/7 anonim válasza:
Discord, kicsit más mint a többi, de én nagyon szeretem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!