15-16 éves lányok hogyan jutnak be 18+-os szórakozóhelyekre?
Ohh hát. 12 éveseket is beengednek.
Fogalmam sincs miért! Egyáltalán, hogyan kerülnek oda?
Kamuszemélyit nem olyan könnyű csináltatni.
Egyszerűen leszarják a biztonságiak. Nem az ők felelősségük, ha valami történik velük.
A szórakozó helynek, pedig pénz! Megveszik az innit, ennit(ha lehet ott..még soha nem voltam) belépő ára. A pénzről szól
Úgy ahogy a 18 alatti fiúk is. Elkérik a személyit egy 18+os ismerőstől. Osztálytársaimmam így csináljuk és az ismerőseink is. És a személyzet 10-ből 9-szer nem veszi észre/letojja stb. Sőt van aki instagramra sztoriba kirakja, hogy van-e valakinek kölcsön 18+os személyie.
Te amúgy mennyire vagy öreg, hogy ezt nem tudtad?
Ez a pénzről szól. Nem arról, hogy minél több testrész legyen kint. Ennek semmi értelme nem lenne. Kivéve, ha pedofilok és élvezik a 15 éves lányok testét nézegetni, vagy sztriptíz bárban lennének.
DE. Általában "rendes" szórakozó helyre mennek. Pénz és semmi más.
15 éves fiúkat nem engednek be? Te hol élsz? Ugyan úgy vannak 15 éves fiúk mint lányok. Én pl fiú osztályba járok, 9-ben azaz 14-15 évesen az osztályból a srácok mindig ott lógtak és mai napig is mennek majdnem minden hétvégén. Én is elmentem párszor velük még 9-ben is és több 15 éves fiú volt mint lány!
2. Csak fogod magad és besétálsz! Ennyi! Senkit nem érdekel, biztonsági őr sincs, ahol meg van, annyi az egész, hogy egy ismerősödet megkéred, hogy adja kölcsön a személyiét. Az nem hamisítás, csak nem a tiéd :)!
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!