Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért e-cigizik, cigizik...

Miért e-cigizik, cigizik ennyi gyerek a suliba?

Figyelt kérdés

Megyek hazafele,látom hogy egyik évfolyam/osztálytársam cigizik,mindig meglepődök.

Miért cigiznek ennyien?

Honnan szerzik?

2019. okt. 21. 21:25
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
14-15-16 évesekről van szó
2019. okt. 21. 21:26
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom ugyanazért, amiért mi 10-15 évvel ezelőtt (csak akkor még nem volt e-cigi).
2019. okt. 21. 21:36
 3/12 anonim ***** válasza:

Unalombol kinjukban

Valami összetarto erö kibirni a sivar napokat

Szerintem

Mert amugy ha lenne màs lehetöseg pl hip hoppolni az udvaron v akarmi(amerikai filmek)akkor az lenne a kapocs

2019. okt. 21. 21:36
 4/12 anonim ***** válasza:
2%
Miért írnak ki az emberek értelmetlen kérdéseket ?
2019. okt. 21. 21:43
 5/12 A kérdező kommentje:

Velük nincs baj normálisak meg minden,csak ez a tevékenység :O

Előző sulimba is láttam az osztálytársaimat cigizni,akik nem voltak 100-asok

2019. okt. 21. 21:46
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Kíváncsiak, ebben néha benne van a megelőzés keze is. Mert hiába mondják, hogy nagyon rossz, ugye látják, hogy azért elég sokan dohányoznak. Ez baromi kíváncsivá teszi a kamaszokat, illetve felnőtteknek való dolog és "menőnek" érzékelik. Elég sokan nagynak érzik magukat tőle. Most meg pláne, mert, ahogy bejött az e-cigi, kevésbé károsnak vélik, ami persze jelenleg nem bizonyított teljesen. (Tapasztalatom szerint nem olyan káros, mint a sima, de aztán lehet, hogy mégis, de sokkal kevésbé köhögök ettől, mint a simától. Viszont előfordulhat, hogy hamarabb okoz rákot, a nikotinos így is, úgyis.)

Az e-cigit nem ördöngösség beszerezni... Egyre jobban is szabályozzák, emiatt. A nikotinmenteset meg pláne egyszerűbb. A sima cigit pedig ismerőstől, rokontól vagy a dohányboltban dolgozik olyan, akit ismernek és ő kiszolgálja őket. De van olyan, hogy idősebbnek néznek ki és nem kérnek személyit sem, sajnos.

2019. okt. 21. 21:49
 7/12 A kérdező kommentje:
Mi a jó a cigiben,ha valaki megy mellettem az utcán és szívja,és én vagyok rosszul a szagtól?
2019. okt. 21. 21:51
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy tanárom, aki azt vallotta, hogy utcán illetlenség dohányozni, valahol igaza van, de nagyon beépült ez már. Speciel én mindig figyeltem rá, hogy olyan helyen gyújtsak rá, ahol kevés az ember, vagy nincsenek, de, ha mondjuk forgalmasabb helyen tudtam csak rágyújtani, akkor is elhúzódtam, amennyire csak lehetett, óvva a többi embert. Ne más betegedjen meg a saját butaságom miatt... Erre a legtöbben nem figyelnek sajnos, mert kényelmetlen nekik.
2019. okt. 21. 22:01
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát őszintén mások nevében nem tudok beszélni de kétlem, hogy sokat változott volna a helyzet mióta én kezdtem el cigizni.

Miért próbáltam/tuk ki ismerőseimmel: Legelső indok volt a tini hülyeség természetesen. "A szülők vajon miért tiltják ennyire? Biztos nem lehet olyan rossz ez ha ők is csinálják", aztán mi meg rántottuk magunk után a többi embert akik meg már csak azért cigiztek, hogy ne lógjanak ki a sorból.

Honnan szereztük: Anno még lehetett a kocsmákban bagózni meg cigit venni is, és volt pár kocsma a városban ami arról volt híres, hogy nem igazán érdekli őket, hogy hány éves az illető addig ameddig fizet. Általában ott szoktunk venni. De biztos most is vannak még kisebb boltok ahol így vannak vele az eladók.

2019. okt. 21. 22:55
 10/12 anonim ***** válasza:

Miért ne?

Ez a divat mostanság vagy is már egy ideje az.

Rendelik.

2019. okt. 22. 00:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!