Új instagram női celebek! Mi a véleményetek róluk?
Figyelt kérdés
_iamjennike
botos_jennifer
jennyfer_lovely
A 3 Jenni :-) 2 fekete démon es egy szöszi..:-) Szerintem amelyik hapsi nem csinálná valamelyiket az melegxd
2019. okt. 19. 04:46
1/10 anonim válasza:
Értjük, köszönjük h felvilágositottál minket az állatias ösztöneidről. Más vmi?
2019. okt. 19. 06:46
2/10 anonim válasza:
Megnéztem a profiljukat, ugyan a személyiségükről nem tudok véleményt mondani, de így első látásra nagyon úgy tűnt hogy mindegyik egy felfújt cicababa. Számomra rendkívül taszító az ha egy nő plasztikásztatja magát. A természetes forma a nyertes szerintem.
2019. okt. 19. 07:09
3/10 anonim válasza:
Hű egy pasi megdugna egy nőt aki nem ezer kiló... de nagy teljesítmény haver! :DDD
2019. okt. 19. 07:14
4/10 anonim válasza:
Csak szerintem van ennek a Jennifer nevnek roma hangzasa?
2019. okt. 19. 08:06
5/10 anonim válasza:
Mit reklámozod magad?
2019. okt. 19. 08:41
6/10 anonim válasza:
Az a véleményem, hogy leszarom mindhármukat. Meg sem nézem, ha meztelen nőt akarok látni akkor arra megvannak a megfelelő oldalak, ami nem az Insta.
2019. okt. 19. 09:02
7/10 anonim válasza:
Nem is kell megnéznem őket ahhoz, hogy tudjam, hogy ezek r**ancok, hisz ez insta, ahol a nők 99%-a az. R**bancok meg nem érdekelnek. És nem, nem vagyok meleg, csak annyi, hogy a normális lányokat szeretem.
2019. okt. 19. 09:38
8/10 anonim válasza:
szerencsére sosem láttam őket és remélhetőleg nem is fogom
2019. okt. 19. 11:51
9/10 anonim válasza:
Most láttam őket először, nem hallottam sose róluk.
Arról is ma szereztem tudomást, tőled, hogy meleg vagyok, a barátnőm lehet meg fog lepődni. De viccet félretéve nekem nem az eseteim olyan lányok akiket a smink úgy eltakar, hogy vagy uszodába fürödni vagy esőbe kell elvinni sétálni, hogy a 2 kiló kenőcs alól előbukkanjon az arcuk miután lehámlott róluk.
Mielőtt valaki félreérti, nem a sminkkel van bajom, barátnőm is szokott sminkelni minden nap, de ez amikor úgy néznek ki mintha belefejeltek volna egy sminkes vödörbe, inkább nevetséges mint szexi.
2019. okt. 19. 11:59
10/10 A kérdező kommentje:
#5 nem
Tudom mi a lófaszrol beszèlsz fiú vagyok nem lany xddd
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!