Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Csak szerintem gáz, aki ilyen...

Csak szerintem gáz, aki ilyen "prank videókat" csinál?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=WJ15Ip_jCDs&t=

Nem értem, mi poénos van abban, hogy tönkreteszi valaki párkapcsolatát.

2019. okt. 12. 16:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Jól kipakolta a húspultot... ráadásul ez egy ostoba pitcha.
2019. okt. 12. 16:40
 2/5 anonim ***** válasza:
85%
Semmit nem tesz tönkre. Ezek megjátszott videók. Nem kéne ennyire ostobának lenni.
2019. okt. 12. 17:10
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ezt kommenteltem múltkor a video alá:

“Bírom a videóidat, a snapchat filtereseken meg nagyon jókat nevetek DE: felnőtt, értelmes(nek látszó) nő létedre hogyan gondolhatod ezt viccesnek, egyáltalán elfogadhatónak? Belegondolsz az illető helyébe? Te hogyan reagálnál? 14 évesen jó bulinak tűnhet, de felnőtt emberként ez baromi gyerekes és gusztustalan. De hát a likeokért mindent ugyebár, az meg teljesen mindegy, hogy mit okozunk egy egy embernek ezzel... itt iratkoztam le.”

Ez a véleményem. Vannak vicces videói instagramon, de ez szánalmas. Ha nem megrendezett, akkor szégyellje magát. Egy ilyet maximum egy ostoba proli szar talál viccesnek.

2019. okt. 12. 20:28
 4/5 A kérdező kommentje:

3. mélységesen egyetértek.

Ketteske, az hova van írva, hogy megrendezett? Mert én olyan ostoba vagyok, hogy sehol nem találom :/

2019. okt. 12. 21:44
 5/5 anonim ***** válasza:
0%

Agyat kéne növeszteni kezdetnek. Te mindent elhiszel amit neked mondanak?

2019. okt. 12. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!