Mi lett a régi 2014-2017-ig tartó Facebook Celebekkel?
Biztosan hülyének fog nézni most pár ember, de régebben valljuk be hogy ezek a régi Facebook celebek nagy számolnvoltak az embereknek annó.. abban az időben. Annyira más generàció van újak jöttek már a Tiktokon takacs milan helyett 2019 be Hamza alex lett stb. Nekem a régi Facebookos celebek jobban tetszettek mint a mostaniak mint pl a Tiktokosok.. Negatív kommenteket nem kérek hogy mièrt velük vagyok elfoglalva meg az ilyenekkel stb. Olyanokét várom akik ismerték régen ezeket az embereket hiszen egyidőben ők voltak a legismertebbek a Facebookon:-)
Takács Milán Gaga star, Riffer Dzseni, Varga Ricsi, Huttka Testvérek (Jonny és mario stella) , Fényes Kriszti, Pintér Natália, Hranek testvérek (Izabell és a Dávid), Dósa Fanny , Varga Krisztofer , Szalay richárd.. Berkes marcsit màr nemírom ide mert őt szoktam látni Tiktokon .. Ő nem adja fel sohA xDDDD
Ez van. Minden változik. Viszont ezek nem celebek hanem a közösségi oldal szégyenei.
Dósa Fanny mint celeb? Az ilyen kislányok nem celebek csak lejáratják saját magukat mint Molnár Krisztián kB. Az a szint.
Én viszont nem vagyok öreg és gőzöm nincs, hogy kik ezek.
Nyilván már az érdeklődési kötünk és más társaságban mozgunk.
Varga Ricsi az ismerősöm, még mindig ugyanúgy él, csak már nem oszt meg mindent Facebookon.
Dósa Fanny szintén, egyre betegebb szegény lány, szinte már ufo-ra photoshoppolja magát. Anyja helyébe már rég elvittem volna orvoshoz, nagyon durván komplexusos az a lány.
Pintér Natinak van egy kancigányja vele utazgat, de már csak instagramon osztja meg az élményeit.
A többieket nem ismerem.
Ugyanolyan cs!cskák voltak ők is akkor,mint most ezek a tictac-osok.
Annyi hogy régebben többet foglalkoztak ezekkel akiket felsoroltál.
Nem mindenki volt a fbok szégyene egy kalap alá venni mindenkit a legcsúnyább dolog........
De az egyik válaszolónak igaza van!!!:-) elmúlt már felnőttek most eljött az új gnrcio, ami elég fos, a Tictokxd A legfosabb alkalmazas amit valaha lattam azért kapnak fel idióta p*cs*ket / p*cs*kat mert tátognakxd
Inkáb lennék a regi időkben gagastar volt a kedvencem.. :-) Addig volt erdekes a kozossegi halo mikor a regiek voltak..:) Kar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!