Németországba megyek dolgozni. Szórakozás szempontjából milyenek ott a 20-as fiatalok?
Elég tág a kérdés, de kíváncsi vagyok mindenre. Nyilván hasonló lehet mint itthon, és függ a várostól is, de bevállalósabbak isznak, minden?
Egyéjszakás kapcsolat esélyek? Nyitottabbak?
Igen, sok a bevándorló, törökök vannak nagyon sokan, románok, lengyelek is akadnak itt, feketék is vannak rengetegen. Amúgy igen, itt nem nagy szám, ha egy nő iszik, sőt. Ami még a másik, hogy ugye itt a férfiak és nők tényleg egyenrangúak, a nőkkel ugyanúgy kezet fognak, nem nézik meg, ha isznak, söröznek sokan. Amit még megfigyeltem, hogy a középkorúak nagyon furán öltöznek, itt a nagyon gazdagokról nem feltétlen mondod meg, hogy nagyon gazdag, a ruha alapján, mert nem adnak erre. Viszobt nagyon sok a fiatal szőke lány, és, ami nekem feltűnt, hogy nagyon erősen sminkelnek a fiatal csajok, nem úgy, mint otthon. Szó szerint sokan úgy kifestik magukat pl. egy sétához, mint Magyarországon egy esküvőre.
21 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!