Mit gondoltok az olyan emberekről akik semmilyen képet nem osztanak meg magukról közösségi oldalon?
Maximum 1-2 közös képe van másokkal, de azokat sem ő osztotta meg, hanem az ismerőse aki készítette. Mindezek közé pedig a profilkép is beletartozik, azaz az sincs neki, és soha nem is volt.
Szerintetek az ilyen hozzáállás lehet hátrányos?
Én ilyen vagyok. Saját magam alapján: nem fotogén, nem érdekli az egész, csak beszélgetni van ott, ezek bármelyike, és tetszőleges kombinációja.
23F
Nem tudom, de már rosszul vagyok ettől a sok álértelmiségi idiótától, akik ettől érzik magukat valakinek, mert:
-nincs fent Facebookon
-nem rak ki profilképet
-nem lép be csoportba
Pont most láttam egy agyhalottat, aki vergődik, mert nem kap jegyzetet egyetemen, de Facebookra regisztrálni meg nem hajlandó.
Na most ilyen hülyét :D
-stb gyökérségek
#5 Mondjuk szerintem kevesek érzik ettől különlegesnek magukat, kb. az a szint mikor valaki büszkén újságolja, hogy nincs tévéje, és úgy tesz, mintha csak a lineáris adásokat lehetne rajta nézni, és nem lehetne ezer más módon használni.
Én csak azért kérdeztem, mert én ilyen vagyok, és a legtöbb ismerősömnek van legalább egy profilképe, én viszont idegenkedem képeket megosztani magamról, és érdekel, hogy lehet-e belőle hátrányom, eddig egyébként nem volt.
Nekem ugyan profilkepem van, de ezenkívül nem töltök fel és nem osztok meg semmit.
Szerintem nem is divat már lőni ki folyamatosan a képeket meg mindenhonnan bejelentkezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!