Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Egyedül, nőként szórakozóhelye...

Egyedül, nőként szórakozóhelyen ismerkedni hogyan?

Figyelt kérdés

Ti hogy szoktatok szórakozóhelyen ismerkedni másokkal?

Nekem mindig volt kisebb-nagyobb társaságom, így sosem ismerkedtem ilyen esetben másokkal.

Most sajnos teljesen egyedül maradtam és elég félénk típus vagyok, de szeretnék új emberekkel ismerkedni.

Nem találnátok furcsának, ha egy nő egyedül van szórakozóhelyen? Illetve ti nyitottak lennétek rá?

2019. szept. 2. 21:28
1 2
 11/11 a 24 kisfarkas válasza:

Én nem járok szórakozó helyekre abból mindig nagy lutri jött ki.

Igazából fura lenne hogy egyedül ott egy hölgy akármi szórakozóhelyen,kicsit most ilyen filmes jelenet ugrana be :) de természetesen Meg ismerni Meg lehet, beszédbe elegyedni aztán szimplán beszélgetni nem feltétlen szexre gondolok továbbiakban,lehet utána tök jól kijönne az ember a másikkal aztán beszélgető partnernek jó ismerősnek Meg tartani

2019. szept. 12. 00:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!