Más is van, aki csakis ezért csináltatott Facebook profilt?
Én sose akartam fent lenni rajta, nem érdekelt. Se instám, se twitter, se nem tudom mi van még nincsen.
Viszont 10. osztályban nagyon sok programot az ismerőseim már facebookon beszéltek meg saját csoporton belül, amiből én ugyan értesítve lettem (telefonon hívtak, sms-t küldtek), de zavaró volt, hogy folyton csöngött a telefonom, vagy volt olyan, amiről szimplán elfelejtettek szólni, így lemaradtam egy kirándulásról vagy egy összejövetelről..
A suliban a tanár osztálycsoportban küldte az anyagot (nekem külön e-mailben valaki átdobta, persze hiányosan, egy csomó minden lemaradt így nem tudtam felkészülni rendesen).
Úgy éreztem mivel nincs facebookom, elvesztem a kapcsolatot az emberekkel, lemaradok mindenről.
Csináltam egyet, az első fél évben még úgy használtam ahogy illik, jelöltem, lájkoltam, osztottam, új dolog volt. És eddig tartott a varázs, a profilképem 4 éve nem változott.
A régi barátok feloszlottak, iskola már évek óta nincs, szóval már nem használom a facebookot. Néha felnézek marktplace-re, de nem töltök fenn 10 percnél több időt.
Messenger van, de csak arra használom, hogy a barátomra ráírjak mi legyen a vacsora, vagy kell-e valami a boltból :D
Nekem is csak ezért van :D Amikor gimibe mentem, Facebookon volt az osztálycsoport és csak azért regisztráltam, hogy lássam, ha van valami.
Az a része továbbra sem érdekel, hogy képeket lehet feltölteni, mert ha valakit érdekel, hogy mi van velem, az majd megkérdezni, vagy közeli barátok esetében elmesélem magamtól is. Szóval ez a része számomra teljesen felesleges, még profilképem sincs.
Viszont, hogy ne csak a negatív oldaláról legyen szó, hozzátenném, hogy ennek ellenére nem gondolom, hogy teljesen felesleges lenne. Azt szeretem a Facebookban, hogy be tudom követni különböző márkák, híres emberek stb. hivatalos profiljait, mert így rengeteg dologról értesülök. Pl. szeretek olvasni, ezért több kiadót is követek, akik rendszeresen szoktak tartani leárazásokat, de ezekről a Facebook nélkül nem tudnék.
Bírom amúgy,hogy még egy ilyen kérdésnél is jönnek a bunkóbbnál bunkóbb válaszok...
Akit hidegen hagy a dolog,az ne válaszoljon,ennyi!Nem kell azért minden áron belekötni a másikba!
Ezért is tart itt ez a nyomorult ország,ahol tart,mert ez a gyűlölködés megy mindenhol.-,-
Én még az iwiw haldoklása idején csináltam facebook fiókot, akkoriban még nem volt szokás az iskolai dolgokat felvinni a közösségi oldalra, amelyik iskolának volt online fóruma, az annak a sulinak lett külön fejlesztve, mások hozzá sem férhettek.
Nem tudom, miért regisztráltam már, de mindig úgy voltam vele, hogy ha valaki ésszel használja, akkor megvannak az előnyei a közösségi oldalaknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!