Lehetek a betyársereg tagja?
Ezek bohócok, csak a szabadnapjukon nem tudnak magukkal már mit csinálni, ezeket Marseille-ben kifingatnák a négerek :)
Hogy a kérdésedre válaszoljak, gondolom lehetsz, nem kell oda semmi csak tűnj keménynek stb. Aztán ha majd kopogtatnak az ajtón és az asszony vagy a gyerek nyit ajtót, nem kell csodálkozni.
Az a véleményem,hogy :
mikor a Jobbik fellendülőben volt,jöttek ezek a dolgok,kezdtem azt érezni hogy ezek talán akarnak valamit,és tesznek is majd ezért.Aztán lettek ezek a betyársereg,meg hasonló dolgaik.Csak közben eredményt ebből nem láttam.Aztán egy ideig ment a szimpatizálásom feléjük,de aztán zuhanó repülésbe is került,most meg aztán nullán van,mint az összes többi más párttal kapcsolatban.Konkrétan ők is csak vakítottak.Felesleges ennek a tagjának lenni,inkább verj meg 1-2 őt amikor senki nem látja,már többet tettél.
A társadalmi szerepvállalásnak van más útja is.
A cigány vérvonal nem oszt és nem szoroz.
Bár a népességből egy jól körülhatárolható csoport ellen ténylegesen fellépni nem szép dolog azt Pista bácsi már megmondta:
Pista'bá, van faluban antiszemitizmus?
Hát' az nincs, de igény lenne rá.
Szóval betyárkodhatsz de nem lesz jó vége.
Soha nem hallottam ilyet .
Írna valaki mi ez?
"Ezek bohócok, csak a szabadnapjukon nem tudnak magukkal már mit csinálni, ezeket Marseille"
Jah, bohóckodás.
Kíváncsi vagyok élőben mernél e szövegelni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!