Láttam egy nagyon szimpatikus fiút Szegeden, de nem tudom a nevét. Hogy derítsem ki, hogy ki volt az?
Figyelt kérdés
Ha kell adok személyleírást.2019. aug. 29. 14:38
1/10 anonim válasza:
Ez így elég nehéz, kivéve, ha nincs különös ismertetőjegye.
Szerintem a körülmények hasznosabb információval szolgálhatnak; hol láttad, kikkel?
2/10 anonim válasza:
Lehet, hogy nem is odavalósi. Én jövő héten utazok Szegedre két napra, szóval nem kizárt, hogy felfigyelnek rám, de hiába keresnek utólag.
3/10 anonim válasza:
Csak a külseje alapján nem lehet valaki szimpatikus. A szimpátia a belső tulajdonságokból fakad elsősorban.
Nem fogod egykönnyen megtalálni, max ha sokat vagy azon a környéken, ahol láttad, de így is nagyon kevés esélyed van. Vagy vársz, amíg a véletlen újra össze nem hoz vele.
4/10 anonim válasza:
Ha te nem vagy Szegedi, akkor ez így elég reménytelen. Gondolom annyira elvetemült meg nem vagy, hogy minden héten leutazzál oda és ott rostokolj órákat, hátha újból felbukkan valamerre.
5/10 anonim válasza:
Én voltam, de csak nyaraltam Szegeden, nem ott lakom.
6/10 A kérdező kommentje:
A Nagy Tesconál láttam, a parkolóban. Szőkés haja volt, kicsit hosszabb, olyan fül alattig érő. Fehér baseball sapka, hátrahajtva. Azt hiszem sötétkék póló, térd felettig érő nadrág. A szüleivel jött, vagyis azt hiszem ők voltak, anyukája kisebb volt nála. Este fél/háromnegyed nyolc körül volt most szerdán. A fiú magas volt. Összetalálkozott a tekintetünk, nagyon örülnék ha megtalálnám... Max 20 lehetett szerintem.
2019. aug. 29. 15:56
7/10 anonim válasza:
Mintha tűt keresnél a szénakazalban. :)
8/10 anonim válasza:
Szegedi csoportban irhatsz, de trollkodni fognak.
9/10 anonim válasza:
Legközelebb légy bátrabb és menj oda egy fiúhoz ha az bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!