Ti mit gondoltok Ördög Nóra és családja youtube csatornájáról?
Oké, aranyos, meg minden, de most már nagyon erőltetett. Az elején néztem, meg meg is értettem, hogy amíg ott vannak, mi is csináljon a férje, mint videozik. De mára nagyon erőltettet le, meg szponzorált minden. Meg a kisgyerekeknek se tetszik már, illetve fel sem fogják, hogy mi van most, meg alapból visszahúzódóak. Szerintem ez már túlzás, meg lehet pár év múlva nem is örülnek neki.
Attól eltekintve, hogy nagyon gazdagok és megtehetik, te valószínű sosem jutsz el ide, de nem is erről szól, hanem a két kisgyerek cukiskodásairól. A kisfiú nagyon pösze (nem rosszándékból), a kislány meg hisztis.
Az emberek sem értek, hogy ilyet írnak, hogy "rossz volt a műsor, gizuskának miért volt unott arca...". Mintha valami Édes Élet színvonalú "spontán" dolgot várnának.
Megnézem, mert aranyos, de valahol szerintem csak itt is a nézettségre megy a Nóra. Nekem ez a véleményem és ezért "kihasználja" a gyerekeket úgymond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!