Ti miként reagálnátok, ha egy barátotok nem akarna alkoholt inni?
Egy ideig simán lehetett vele iszogatni, majd egy alkalommal annyira lerészegedett, hogy után már csak ritkán ivott, most pedig már egyáltalán nem akarna alkoholt fogyasztani.
Velem ez a helyzet, de folyamatosan leszólnak miatta a barátaim, és erősödnek, hogy márpedig inni kell, de nem akarok, amiből vita van, egy pár hónapja már nem is megyek velük olyan programra ahol nagy valószínűséggel ivásra kerülhet sor.
Fingod sincs mit jelent a barát szó.
'Okés', ezt reagálnám. Ki a francot érdekel? Miért vagy debilek társaságában?
Én örülnék neki, mert végre nem lennék egyedüli antialkoholista! :)
Szerintem akinek alkohol kell ahhoz, hogy jól érezze magát, az már régen rossz!
Szerintem sem barátok ezek, hanem ivócimborák - minek akarsz te ilyenek közé lesüllyedni?!
Keress magadnak más társaságot, és nagyon okosan teszed, ha nem rombolod az egészségedet!
Még az egyedüllét is jobb, mint egy ilyen társaság....
Lépj tovább!
Keress magadhoz illő, fejlettebb szinten lévő egyedeket, mert ezek úgysem barátaid, nem kár értük, hagyd őket lent.
Egyszerüen mond meg nekik, hogy nem iszol alkoholt.
Apám ilyen. Annyira utálja az alkohol ízét fiatal kora óta, hogy még süteményben sem eszi meg, ha megérzi akkor otthagyja a sütit. Egyébként kola mániás mindenhol kolát iszik kólával...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!