Hogy szerezzek így baratnőt?
21. Hát nagyon nem így van éhbérért dolgoztotnak és miért, hát mert megtehetik. Ugyanis így is van ember aki elmegy oda és dolgozik mert máshol nem kap munkát.
Amúgy a tanárok, bolti eladók, irodai alkalmazottak stb... mind minimálbért kap.
Jó, de aki diák az otthon lakik a szüleinél, ahol ugye nincs mit fizetni. És akkor úgy könnyen összejön a 200 ezer. Így értettem. Én még 2 évig laktam iskola után a szüleimnél, úgy gyűjtöttem össze 3.5 milliót, úgy hogy tudtam is pénzt költeni arra amit szerettem volna.
Ezért is van annyi 30+ os ember, aki a szüleinél lakik. És nekem is nehezemre esett elmenni, mivel amíg a szüleimnél éltem kvázi gazdag voltam, most meg azért meggondolom kétszer hogy mire adok ki pénzt.
#21, a multik is és a gyárak nagy része is alamizsnát fizet a dolgozóknak. Direkte azért jöttek ide külföldről, mert itt nem kell nyugati szintű bért fizetni, a büdos rabszolgája megcsinálja gombokért is...
És ne feledjük a rabszolgatörvényt: évente 400 óra ingyen robot!
még nem mehetek diák munká
ra
De a fogorboshoz tb alapon mehetsz
Nem mellesleg 15 év alatti kisfiúk fogat mossanak inkàbb, ne csajozzanak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!