Ferenc név becézés?
Figyelt kérdés
Nem tudok dönteni hogy hogy hívjam magam feri/fecó szerintetek vagy van más becenév is?
Adtok tippeket?
2019. aug. 14. 12:05
1/21 anonim válasza:
Ferke, Ferike, de lehet külföldi változat is a becenév: Fráncsészkó, Frenszisz, Franci.
2/21 A kérdező kommentje:
És még a feri szerintetek gáz név?
2019. aug. 14. 12:10
3/21 anonim válasza:
Van egy jóbarátom, szintén Feri, ő nem érzi gáznak. 😉
4/21 anonim válasza:
A becenevet nem te adod magadnak, hanem a baráti köröd :)
Nem gáz, nekem is vannak Ferenc ismerőseim, az egyik Feri, a másik Fecó, a harmadik Fefe
5/21 anonim válasza:
Feri, Ferkó, Fecó. Nem gáz, az egyik fiamat is Ferencnek hívják, az én anyai nagypapám után kapta a nevét, Ferinek vagy Fecónak becézzük. :)
6/21 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdeztem mert most leszek 9.-es és hát eddig fefe voltam és a gimis osztályomnak gondolkodtam hogy ferinek fogok bemutatkozni de voltam táborba a fefét mindig furcsálták a ferit nem én is a papám miatt lettem ferenc
2019. aug. 14. 12:23
8/21 anonim válasza:
Legyél Fee (ejtsd "fé").
Az németül tündért jelent :D
9/21 A kérdező kommentje:
😂😂😂
2019. aug. 14. 12:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!