Alkohol nélkül nem érdemes bulizni?
Figyelt kérdés
Szeretném jól érezni magam, de alkohol nélkül feszélyezve érzem magam. Nem szeretem az alkohol ízét, de egy-két pohár után lényegesen könnyebb elengedni magam, és mindenki más is iszik. Most értem csak meg miért mondják egyesek, hogy az ivás egyfajta társadalmi kényszer.2019. aug. 8. 12:29
11/12 anonim válasza:
10:
Konkrétan buliról volt szó. Barátokkal én is jól tudom érezni magamat józanon, ittasan is, bárhogy.
Álszentnek tartom ezt a szöveget, hogy józanon is jól kell tudni mindenkinek éreznie magát buliban, mert valójában baromira nem vagyunk egyformák, mindenkinek más egy-egy helyzet.
12/12 anonim válasza:
Én vagy 2 éve elmentem bulizni haverokkal, teszjelleggel pedig csak alkoholmentes söröket ittam mindenhol ahol jártunk.
És placebó de eskü mintha bebXtam volna, :)
hülyének is néztek de leszrtam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!