Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Csak nekem furcsa ez a dolog?...

Csak nekem furcsa ez a dolog? Túl féltékeny?

Figyelt kérdés

Még nincs saját autóm a családit használom. Pest mellett lakunk, de a Budapest bevárosában van egy előfizetett parkolóhely, ahova mindig leparkolunk ha fent vagyunk. Így ha ott az autó biztosra lehet venni, hogy valaki fent van a családból.

A barátnőm tudja ezt.

Nagyon durván lebetegedtem. Az egész hetet az ágyban töltöttem, ma is még itthon pihenek és egyszer csak kaptam a barátnőmtől egy képet a parkoló autóról szöveg nélkül.

Ahoz, hogy azt a képet megcsinálja kicsi kerülőt kellett tennie ... azaz direkt ment arra hogy megnézze nem-e vagyok fent Budapesten majd elküldte nekem valószínűleg kérdőre vonásnak szánva.

Erre küldtem neki egy képet otthonról válaszul, hogy tényleg nem én vagyok ott. Egy olyan választ kaptam, hogy "remélte, hogy nem".

Plusz azóta picit mintha meglenne sértődve.

Az ilyen helyzett mit lehet kezdeni? Beszéljem meg vele, hogy ez a féltékeny viselkedés rettenetesen kényelmetlenűl érint vagy csak hagyjam az egészet?

Ugyan itt akár ti is megoszthattok féltékenykedő történeteket, amik veletek megtörténtek. Még betegen fekszem itthon, szóval kicsit unalmamban is írtam ki a kérdsét.

2019. aug. 4. 20:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Juj. ez tényleg súlyos.

nagyon kicsi az önbizalma és tényleg toxikus a viselkedése.

Ráadásul téged kéne pátyolgatnia, nem pedig számonkérnie meg megkeserítenie az életedet, amikor amúgy is beteg vagy.

2019. aug. 4. 22:08
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Birtokolni akar, a "sajátjának tudni", abnormális a viselkedése. Ha nem lenne Insta, amit nézegethetne, akkor más módon nyilvánulna ez meg: például valaki lányismerősöd rádköszön az utcán: "ki volt ez?!" "nagyon moyolygott rád, úgy nézett mintha több lenne köztetek mint ismerősi kapcsolat!" stb...
2019. aug. 5. 04:33
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Jesszus. En nőkent mondom h szakitanek... Elszamoltat? Ha dolgod lenne arra? Akármilyen hivatalos ügy? Jesszusom...

En tuti h a legközelebbi talikor veget vetnek ennek, meg is mondanám, h ahelyett h felugrana hogy vagy, kombinal, feltekenykedik. Ha most ezt csinalja, mi lesz később??

Egyébként en kérdőjelet küldtem volna csak neki vissza.. Aztan amikor kiboki h mire gondol, küldtem volna egy szelfit az ágyból h betegen vagyok, megköszönöm a kedves "érdeklődését" a hogyletem felol es közlöm h vége, ne is keressen többet, mert erre a hisztire nincs szuksegem.

2019. aug. 5. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!