Hol tudnek eskuvoi kiserot szerezni?
Tinder. Én ott 22 férfiként pont futótársat keresek, semmi többet és egyenlőre nagyon sikeres, sőt annyira hogy kb az érdeklődők nagy részét már elutasítom plusz senkire sem írok rá, mert egy hónapra betábláztam magamat legalább heti 2 futásra különböző emberekkel.
Szóval az esküvői kiséret megtalálása sem lehet lehetetlen. Ott picit nyitottabbak az emberek, plusz rögtön kiderül mennyire fejlett szociálisan a másik.
Pl.: Ha 2 db tükör selfie van fent akkor lehet hanyagolni kell, de ha barátokkal van fent, a profilhoz van kapcsolva egy instagram fiók plusz látszik hogy normális extrovertált életet él valószínűleg nyitottabb, feladatra jobban megfelelő ember.
Amit mondjuk a gyakorin privát üzenetekben nem nagyon lehetne eldönteni.
1-es vagyok és még mindig nem értem, hogy minek kell ehhez egy álbarát?
Utána meg hazudozni, hogy "Megvan, csak épp a Holdra küldte a NASA", vagy "Autóbalesetben elhunyt, de az utolsó szava a Kérdező neve volt"
Szánalomhalom!
Én szívesen el mennék,tavaly voltam is épp agusztusban, van öltöny és minden ami kell.
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!