Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hátrány az, ha egy nőnek...

Hátrány az, ha egy nőnek nincs sok ruhája? Nem azért nincs neki, mert nem telik rá, hanem mert nem is akar sokat. Ti nem éreznétek cikinek, hogy a barátnőtök, lány barátotok mindig ugyanazokban a ruhákban van?

Figyelt kérdés
Van kb. 3 nadrágja, 2 nyári szoknyája, 3 nyári ruhája, 2 rövidnadrágja, 4-5 pulcsija, meg vagy 5-6 felsője.
2019. aug. 3. 20:05
1 2
 11/15 anonim válasza:
56%
meg szerencse h a csajom minden heten vesz vagy 10 polot meg nadragot hilfigerbe meg guessbe
2019. aug. 5. 00:06
 12/15 anonim ***** válasza:
Ez így oké, rendben. Zoknid van, vagy szeretsz mezítláb:) lenni?
2020. jan. 4. 22:24
 13/15 A kérdező kommentje:

Azóta már 7 pulcsim van! :D 3 dzsekim. Haladás azért, kérem szépen.

Csak nem szeretem herdálni a pénzem, ezért nem kell a sok ruha. Viszont csak két nadrágom van jelenleg így télre. 3 sálam is van.

2020. jan. 4. 23:36
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

En csak azt nem ertem, ha nem szeretne tobb ruhat az a bizonyos no, akkor miert idegesiti magat azon, hogy ez baj-e es miert.

Konnyu segiteni ezen. Voltam nagyon csoro ket szal cuccal, aztan varras, turkalo, piszok szerencse learazasoknal.

Ertem az elvet, hogy minek foloslegesen. Nem kell nagy gardrob, stb. De akkor magabiztosan allnek ki emellett.

2020. febr. 13. 00:58
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem amig az 5 hetkoznapra elegendo cuccod van, akkor mar jo vagy.
2020. ápr. 17. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!