1/8 A kérdező kommentje:
Miért nem jön válasz?
2019. aug. 3. 12:45
2/8 anonim válasza:
Figyu már! Belinkeltél egy cikket amiben leírják,hogy létezik.A fővárosi vidámpark. Miért kérdezed meg létezik e?
3/8 A kérdező kommentje:
Nem létezik csak romok vannak ott és 3 játék ami nem üzemel. A Budapesti vidámpark meghalt végleg.
2019. aug. 3. 13:13
4/8 anonim válasza:
Ez nem szellempark, ez a vidámpark amit elhanyagoltak. Nekem olyan mintha nem rég mentem volna azon a hullámvasúton... ja, úgy 10 éve na. De még élek backi, hát akkor az a park sem lehet szellempark! :D Akkor lehetne így nevezni, ha ott rohadna az egész már vagy fél évszázada érintetlenül és benőtte volna a moha meg a dudva. Most csak annyi van, hogy aki megvette, amit lehetett kirakott onnan, de ami műemléknek minősül azzal nem csinált semmit. Voltam nemrég az állatkertben. Az a bajom, hogy nem igazán értem minek bezsúfolni mindent egy helyre. Legyen állatkert, oké, hát biztos jó ez valakinek. Lát a gyerek 4-5 évente egyszer egy zsiráfot, tök cuki de büdi, bár szerintem ezért nem éri meg ott tartani az állatokat. Nem így ahogy ott vannak, bár azt is elhiszem, hogy jól vannak gondozva, de kicsi ott minden a vadállatoknak. Szép is, érdekes is. Tudom a gyerekeknek kell minden. De játszótér, állatsimogató, dinótojás, megminden. A meseparkról csak olvastam, hát hagyjuk. Az a baj, hogy pont oda a város közepére, vagy inkább a zsúfoltság teljes közepére, az egyre ritkuló liget szélén, már hova mit akarnak még? Legyen mesepark Debrecencben, medvepark Veresen, vadaspark Budakeszin, és szórják szét a főváros és országszerte ezeket, mert őrületes hülyeség egy pontra rápakolni mindent. Nem tudsz megnézni mindent, de a jegyár annyicsillió, amiért mindent meg kell fizetni. Ami tök érthető, mert sokba kerülhet fenntartani. Ezért kellene inkább szétszedni, elszórni ezeket. De a lényeg amit eredetileg írni akartam, hogy én nem vagyok oda a retro dolgokért, de az a vidámpark valóban egyedülálló és szép volt, és lehetne. Lehetne a modern játékok nelkül is. Az is kell, de nem oda, mert nem fér el. Illene keresni egy büdösnagypusztát az ország legszegényebb falvai mellett és oda felhúzni egy kvanagy vidámparkot, ahogy bárhol mashol is működik Európában, buszjárattal, szállással, és külön részlegekkel. Azt a fővárosit meg visszahozni olyannak amilyen volt, ami nem megy 300-al, nem lő ki a holdra, de fenntartható, többször is megfizethető egy évben, ami inkább látványos és hangulatos mint élményélményélményközpontú. És nem vagyok szellem, az sem szellempark ott.
5/8 A kérdező kommentje:
Hihetetlen hogy 10 éve még egy szép vidámpark volt most meg csak romok.
Mindent tönkretesznek ebben az országban.
Nekem a képek alapján és a régi vidámparkkal összehasonlítva egy szellempark a jelenlegi hely ott.
2019. aug. 3. 13:31
6/8 anonim válasza:
Általában szellemparknak hívják a régen működő,majd elhanyagolt parkokat.Úgy,ahogy a Vidámparkot is.
7/8 anonim válasza:
Nem hihetetlen. Az a hely pici volt egy vidámparknak. Az állatkertnek meg kellett a hely. Majdnem tökéletes dolog történt, hiszen hamarosan elkészül a bővítés első szakasza.
A vidámpark viszont nem költözött új helyre. Több helyszín is elképzelhető volt. De nem sikerült sem a költözés, sem egy új park létrehozása. Így ami ottmaradt, de használhatatlan, az az enyészeté.
A fa hullámvasút biztosan marad, és örökségvédelmet kap (vagy már kapott).
8/8 A kérdező kommentje:
Amit csinálnak is az egy nagy f.s.
Közelébe se fognak érni a régi vidámparknak.
2019. aug. 3. 14:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!