Mert az ilyen fiuk talalnak meg mindig?
Figyelt kérdés
Kezdd nagyon elegem lenni mindig azok a fiuk talalnak meg akik tulsagosan is kedvesek es nyalgepek es en pont az ilyneket nem szeretem... Utalom ha egy fiu tulsagosan kedves velem! Nemreg megismertem egy fiut es eloszor normalisnak tunt de aztan miutan talalkoztunk ugy csinalt mintha vlami "sztar" lennek utalom ha valaki ilyen!!!-_- es tok sokszor tul nyalas szovegeket ir nekem amibol nsgyon elegem van ez mar a negyedik fiu kb akivel szakitani fogok ..En olyan fiuval szeretnek egyutt lenni aki normalis de nem tul kedves, helyes, nem tul egoista, es persze nem csak ezeket a szavakat ismeri hogy "rendben" meg hogy " ertem" mert ezektol megorulok...2019. júl. 28. 12:37
12/17 anonim válasza:
Szóval mit is akartál megtudni? Mi a kérdés?
13/17 anonim válasza:
Folyamatosan elnyomjátok a fiúkat, azt sem tudják szerencsétlenek, hogy hogyan alkalmazkodjanak a nőkhöz, mert egyszerűen nektek minden baj, amit csinálunk. Semmi nem jó.
14/17 A kérdező kommentje:
Nem csak eddig nem ismertem olysn fiut aki nrm is egy nyalgep de nem tul kocsog se nekem olyan kell aki normalis,jofej,helyes tud kocsog leni ha kell es legyen onbizalma,es magabiztos is legyen mert ez a fiu akit par napja ismerek anyira idegesito az ahogy viselkedik most id ilyet ir h " en nem vagyok helyes (es sziv)" de tudom jol h azert irt direkt h azt irjam h " deee helyes vagy nsgyon"
2019. júl. 28. 14:47
15/17 anonim válasza:
Mondd már el, hogy mi a kérdésed....
16/17 anonim válasza:
Szórakozóhelyek környékén a macsó alfahímek között válogass!
17/17 anonim válasza:
Ha sokadjára jön szembe ugyanaz a probléma, elkéne gondolkodnod h mit nem csinálsz jól.
Pl előbb megismerni kéne aztán ha megfelel akk összejönni vele, nem forditva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!