24 évesen nappalira menni már késő?
Jelentkeztem egyetemre, nappali munkarendben is megjelöltem egy alapszakot.
Ha esetleg nappalira vesznek fel, nem leszek túl öreg a többiek között?
Ki fognak nézni a korom miatt?
Egyre jobban stresszelek, hogy én leszek majd a legöregebb és kiröhögnek hogy mit keresek ott...
#11😂 Sajnálom, hogy ez téged így bánt.
Nekem az a dolgom, hogy tanuljak. A PARAZITA nem csinál semmit. Ha nem teljesítenék elég jól, akkor nem támogatnának szüleim plusz olyan szakra járok, ami mellett nincs elég idő diákmunkát vállalni. Amúgy már én is szeretném megkeresni a saját pénzemet, szeretnék dolgozni, de kell a diploma.
Én is támogatni fogom a gyerekemet majd ennyi idősen.
Kettő egyetemet végeztem. Az elsőt nappalin na de 21 évesen (18+3) diplomáztam az alappal..... ennyi. Aztán mester de az már meló mellett levelezőn.
erről kb ennyit.
A parazitákról kommentelő; azt írod, aki 24 -26 évesen vagy afelett nappalin csinálja az egyetemet az parazita. És, ha diákmunkát vállal és tanulmányi ösztöndíjat kap?
Illetve, akinek alapból olyan sok évből álltak a tanulmányai, hogy siman járt még 29 évesen is egyetemre? Bemész az orvoshoz és beközlöd neki, hogy éveken át élt parazitaként?
Illetve, ilyenkor a fő, ahogy írta más is, hogy a gyereke a szülőnek megszerezze a diplomát, ami elindíthatja a siker útján.
"Illetve, akinek alapból olyan sok évből álltak a tanulmányai, hogy siman járt még 29 évesen is egyetemre?"
tessék mondani az milyen szak képzés amit elkezd az ember 18-19 évesen (érettségi szokásos ideje) és 10 év múlva 29 évesen is oda jár? az milyen szak tessék mondani?
Mert vannak oylan gyökerek akik a 3-4-5 -éves képzéseket ezer bukással meg halasztással 10 év alatt végzik el.... vannak ilyen gyökerek igen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!