Kollégiumban nem fognak hagyni este 9kor aludni?
Egy egyetemi kollégiumi szobában este 11 előtt ritkán van lekapcsolva a mennyezeti villany. 9-kor általában még nagy élet van.
A legjobb, amit el tudok képzelni, hogy ha már lefeküdtél, csöndben tesznek-vesznek, keveset beszélnek a szobatársaid.
Szia!
Sajnálom, az előző válaszokat tudom csak megerősíteni, 11 előtt nem igen lehet aludni.
Amúgy lehet, hogy ott te is változtatsz kicsit az élet módodon. Elsőben úgy képzeltem 10kor fekszem, fél7kor kelek. Na ebből az lett, hogy az éjfélkor fekvők és 8kor kelők táborát erősítem. 😅
Ha szerencséd van olyan szobatársaid lesznek/ ha tudod kérni olyanokkal költözz össze akinek hasonló az életritmusuk.
Van aki korán kel? Én keveset alszom. Lefeküdni kb. Éjfél-fel egy és már fél hatkor- hatkor kelek. Ősztől én is egyetemre járok majd és koleszos leszek. Félek, hogy ezt nehezen toleráljak a szobatarsak. Bár tudok halk lenni, szóval nem keltem majd fel őket, meg este összepakolok h reggel ne kelljen ezzel zajongani.
Amúgy a kérdésre válaszolva, úgy hallom en is, hogy nagyon ritka egy koleszban a nyugalom este kilenckor. Tizenegyig minimum nagy a társasági élet. Próbálj olyannal egy szobába összeköltözni, aki szinten korán megy aludni. Nincs ezzel semmi baj, hiszem mindenki más és elméletileg ezt tiszteletben kellene tartani, de azért azt sajnos ne várd h miattad lábujjhegyen fognak mászkálni a többiek. Lehet idovel megszokod és könnyebben alszol akkor is ha a szomszéd szobában zaj van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!