Használt tankönyvet el lehet adományozni valahol? Mi ennek a menete? Ha bele van írva, az baj?
10.-be megyek, szeretném azokat a tankönyveimet, amiket már soha az életbe nem fogok elővenni, eladományozni.
Vannak alsós, felsős, 9.-es könyvek is. Matek, fizika, angol, német, irodalom, töri, szinte minden. Van, amibe alig van beleírva, van amibe viszont igen, vagy éppen ki van húzva szövegkiemelővel. Csak akkor tudom eladományozni, ha nincs beleírva?
Eladományoznám őket akár ingyen, akár kevés pénzért, mert én már nem használom őket, feleslegesen ne álljanak ott a szobámban és a szegényebbeknek meg biztos hasznos lenne.
Hali! Suli titkárnőjét kérdezd. Nálunk volt könyvgyűjtés a suliban; érettséginél én voltam az, akinél bent le kellett adni. Más kérdés, hogy az érettségi után SENKI nem hozta be ezeket a könyveket, mert, idézem "most cipeljünk be ennyi könyvet, egészen a kilencediktől?".
Gondolom ott is van valami; ha nem, sulikönyvtárban leadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!