Elhívott fagyizni az egyik tanárom! Ti mit tennétek?
Én lány vagyok persze ő is nő!
Az a baj hogy más előtt nem merek enni, de megbántani se szeretném! Mit tudnék ki találni?
Ha azt mondom,hogy lázas vagyok és nem kívánok semmit? Vagy mit mondjak?
Igen, ajanld fel, hogy kavezni menjetek vagy inkabb valami uditot inni. Ez nagyon jo otlet!
Azt is megmondhatod neki, hogy nem mersz masok elott enni. Szerintem jol esne neki, hogy oszinte vagy vele, lenyegeben tudsz benne bizni.:)
6. Amire te gondolsz, az a pszichológus..
Amúgy szerintem fura lenne, ha azt mondanád, hogy lázas vagy, mármint akkor a helyében megkérdőjelezném, hogy egyáltalán minek jöttél el lázasan..Inkább mondd azt, hogy fáj a torkod. Bár a legjobb az lenne, ha ennél egy fagyit, nekem is nehezemre eszik olyanok előtt ennem, akikkel nem vagyok nagyon közeli viszonyban, de egy pár alkalom után elmúlik. Lehet, a nyár során többször is elhív fagyizni/inni valamit és szeptemberre már simán benyomnál előtte egy nagy hamburgert is :D
Köszönöm a választ mindenkinek!
Jóban vagyunk a tanárnővel és sokszor összefutunk de ez lesz az első olyan hogy elmegyünk valahova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!